Home FASHION & BEAUTY Beauty Action komt met vernieuwde Max&More-beautycollectie

Action komt met vernieuwde Max&More-beautycollectie

De spotgoedkope prijzen zijn hetzelfde gebleven.

make-up
Unslpash

Bij Action kan je terecht voor heel wat spotgoedkope spulletjes en dan hebben we het ook over beautyproducten. Zo kan je er voor slechts enkele euro’s al een kleimasker (goedgekeurd door ons beauty testteam) scoren en de winkelketen heeft nu ook hun beautymerk Max&More in een nieuw jasje gestoken. Wij gaan alvast op zoek naar enkele budgettoppers.

Het beautymerk Max&More is al een tijdje bij de winkelketen verkrijgbaar, maar Action heeft nu besloten om alle producten te gaan vernieuwen. Zo krijgt de collectie niet alleen een luxueuzere uitstraling, maar wordt ook het aanbod op zich uitgebreid.

Max&More

De make-uplijn bestaat uit verschillende basisproducten zoals een primer, een foundation, een mascara én een eyeliner in gelvorm. Daarnaast kan je ook lip- en nagelproducten terugvinden in de collectie.

Bovendien hebben we nog meer goed nieuws voor alle beautyliefhebbers, want alle items zijn vanaf vandaag beschikbaar. En de prijzen variëren tussen – ja, je leest het goed – € 0,69 en € 1,99. Dit najaar brengt Action verder nog enkele extra producten uit zoals highlighter drops. Wij zijn alvast helemaal benieuwd naar de beauty-adventskalender die er in september aankomt. Deze bevat maar liefst 24 verschillende make-upitems en kan je al voor net geen tien euro in huis halen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.