Home FASHION & BEAUTY Beauty 5 tips om je handen en nagels voor te bereiden op de...

5 tips om je handen en nagels voor te bereiden op de winter

Zin in een manicure? Kom langs tijdens #FlairFriyay in Waasland Shopping Center.

Kom tijdens #FlairFriyay naar Waasland Shopping Center en geniet van een professionele manicure, want niet alleen je handen, maar ook je nagels lijden door de koude. Met deze tips hou je ze de hele winter mooi verzorgd. Een visitekaartje om te showen!

1 / 5
1. Met zachte hand
2. Smeren & slapen
3. ‘Knip, ik héb je’
4. Rescue mission met olie
5. ‘Versterking, alsjeblieft!’
1. Met zachte hand
1. Met zachte hand

De eerste stap van je handverzorging? Een handscrub. Net als je lichaam en gezicht kunnen je handen regelmatig een scrubbeurt gebruiken om dode huidcellen te verwijderen. Ze voelen meteen veel zachter en zijn klaar om die voedende handcrème goed te absorberen. Spa Pro Peeling – € 21,75 – Kinetics, Originailz.

2. Smeren & slapen
2. Smeren & slapen

Leg een hydraterende handcrème klaar naast je bed en smeer je handen én nagels rijkelijk in voor je gaat slapen. ’s Nachts krijgt je huid uitgebreid de tijd om zich te herstellen en neemt ze de voedende stoffen in de crème op. Hand & Body Lotion – € 14,95 – Kinetics, Originailz.

3. ‘Knip, ik héb je’
3. ‘Knip, ik héb je’

Losse velletjes rond je nagels kan je het best wegknippen met een speciaal tangetje. Zo kom je niet in de verleiding om eraan te prutsen. Nageltangetje – € 21,70 – Originailz.

4. Rescue mission met olie
4. Rescue mission met olie

Zoals handcrème in de winter onmisbaar is voor je handen, is nagelriemolie dat voor je nagels. Breng een paar keer per week voor het slapengaan cuticle oil aan op je nagels en nagelriemen. Zo voorkom je droge velletjes én houdt je manicure langer.Cuticle Essential Oil – € 4,95 – Kinetics, Originailz.

5. ‘Versterking, alsjeblieft!’
5. ‘Versterking, alsjeblieft!’

Koude en droge lucht kan je nagels dun en breekbaar maken. Met een laagje nagelversterker krijgen ze extra steun en bescherming, waardoor ze minder snel scheuren. Breng het product aan op schone nagels en verwen ze eventueel nog met een laagje nagellak. Rhino For Soft & Peeling Nails – € 8,95 – Kinetics, Originailz.

Vier vrijdagavond samen met Flair #FlairFriyay in Waasland Shopping Center. Laat je nagels professioneel onder handen nemen door onze nagelstylisten.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.