Home FASHION & BEAUTY Beauty 7 beautyproducten om na het sporten te gebruiken als je niet veel...

7 beautyproducten om na het sporten te gebruiken als je niet veel tijd hebt

Moet jij na je work-out nog gaan werken of heb je afgesproken met vriendinnen?

sporten
© Getty

Moet jij na het sporten nog gaan werken of heb je nadien met vriendinnen afgesproken, maar heb je geen tijd om je uitgebreid op te frissen? Steek onderstaande beautyproducten dan zeker in je sporttas wanneer je de volgende keer naar de fitness gaat. Ideaal om je snel weer fris te voelen!

1 / 7
Micellair water
Droogshampoo
Body wipes
Deodorant
Getinte dagcrème
Lip en cheek tint
Face mist
Micellair water
Micellair water

Zweet jij snel in je gezicht? Gebruik dan na het sporten een micellair water. Breng een kleine hoeveelheid aan op een wattenschijfje en ga hier vervolgens mee over je gezicht en je nek. Zo kan je zweet, vuil en overtollige olie snel verwijderen. Dit voorkomt dat je poriën gaan verstoppen en je voelt je instant ook een stuk frisser.

€ 15,95 via Bol.com

Droogshampoo
Droogshampoo

Nog een must-have in je sporttas is een goede droogshampoo. Mocht je geen tijd hebben om je haar te wassen, kan je je coupe op deze manier toch wat opfrissen. Het geef je lokken bovendien ook extra volume waardoor het er meteen een stuk beter uitziet.

€ 6,74 via Bol.com

Body wipes
Body wipes

Ook geen tijd om te douchen? Neem dan een pakje met verfrissende doekjes mee. Deze kan je zowel voor je gezicht als voor je lichaam gebruiken. Ze gaan overtollig zweet, vuil en talg verwijderen waardoor jij met een gerust en fris gevoel naar je volgende afspraak kan.

€ 22,49 via Bol.com

Deodorant
Deodorant

Een klassieker die uiteraard niet in je sporttas mag ontbreken, is een goede deodorant. Dit exemplaar van Dove ruikt heerlijk naar kokosnoot en door de milde formule is hij ook nog eens geschikt voor de gevoelige huid.

€ 12,57 voor 6 stuks via Bol. com

Getinte dagcrème
Getinte dagcrème

Ga je liever niet zonder make-up de deur uit, maar heb je geen tijd om je volledig op te maken? Zorg er dan voor dat je een getinte dagcrème op zak hebt. Deze gaat je huid extra hydrateren, maar ook egaliseren. Mocht je dus nog een beetje rood zien, valt dit na het aanbrengen al een stuk minder op.

€ 49 via De Bijenkorf

Lip en cheek tint
Lip en cheek tint

Eens je wat afgekoeld bent (lees: er minder uitziet als een tomaat), kan je opnieuw wat kleur toevoegen aan je gelaat. Kies voor een product dat je zowel op je lippen als wangen kan gebruiken. Zo hoef je minder mee te sleuren naar de fitness. Nog een voordeel van dit beautyproduct? Je kan het gewoon aanbrengen met de hulp van je vingers.

€ 33 via De Bijenkorf

Face mist
Face mist

Niet alleen op warme dagen kan een face mist ontzettend veel deugd doen, maar ook na het trainen kan het zorgen voor de nodige verkoeling. Dit exemplaar van Caudalie zorgt er bovendien voor dat je huid er mooi glowy uitziet. Zo voel je je niet alleen goed door al dat sporten, maar zie je er ook nog eens extra goed uit!

€ 15 via De Bijenkorf

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.