Home FASHION & BEAUTY Bangelijke Body Lotion voor een zacht prijsje

Bangelijke Body Lotion voor een zacht prijsje

Ook voor donkere huid

Garnier Body Intensive 7 days is een Body Lotion met L-Bifidus. Er zijn versies voor elke huid én hij kost maar €4,89 in je supermarkt.

Garnier onderzocht de heilzame werking van L-bifidus op de huid. Je herkent deze vreemde naam van Yoghurt. L-Bifidus wordt voornamelijk gebruikt om op te eten en je darmflora in orde te maken. Nu zit het dus ook in crèmes.

De werking van L-Bifidus zou niet mis zijn. De Body Milk van Garnier geeft een langdurige hydratatie eens je hem een langere tijd gebruikt. Als je hem dagelijks smeert en je moet enkele dagen naar Milaan om te shoppen, dan moet je hem helemaal niet meenemen. Handig is dat!

De crème heeft verschillende versies voor verschillende huidjes. Zo is er een crème voor droge huid (mango-olie), zeer droge huid (galamboter), normale huid (Aloe Vera) en voor een donkere huid (cacaoboter). Alle crèmes hebben hun specifieke verzorgende eigenschappen voor de bepaalde huidtypes. Zo is de Body Milk voor een donkere huid vettiger dan de anderen. Vrouwen met een donkere huid hebben sneller last van droogheid en ze houden ook van vettere crèmes. De cacaoboter zit vol met voedende olie die de extra hydratatie voorziet.

Alle versies hebben een zeer aangename geur en textuur. Zelfs de crème met cacaoboter plakt niet. Allen naar de supermarkt!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.