Home FASHION & BEAUTY 6 mascara-combinaties die je wimpers een wauw-effect geven

6 mascara-combinaties die je wimpers een wauw-effect geven

Mascara-cocktails for the win!

Een vrouw en haar mascara zijn een eindeloze liefdesaffaire. Je ogen krijgen meteen een make-over dankzij deze beauty-held. Het geheim van een écht volle blik? Twee mascara's combineren. Creëer de perfecte oogopslag met onze 6 mascara-cocktails!

1. LENGTE + VOLUME

In een recent interview met 'Allure' gaf Beyoncés make-upartiest Sir John de mascarageheimen van de diva prijs. Een daarvan is om een verlengende mascara te gebruiken als primer en die over de wimpers te kammen van de wortels tot de puntjes. Voeg daarna nog mascara met volume-effect toe.

nee

KIKO – 30 Days Extension – Daily Treatment Mascara – € 3,90

KIKO – Volume Top Coat Mascara – € 3,90

2. VALSE-WIMPER-EFFECT

Met onderstaande mascara’s creëer je moeiteloos een valse-wimper-look. Miss Manga zorgt voor megavolume op je bovenwimpers dankzij het flexibele borsteltje, en ook de onderwimpers worden voldoende in de verf gezet met het konische borsteltje. De 4 platte zijkanten van het Telescopic-borsteltje verlengen je wimpers dan weer tot in het oneindige.

BEET

L'Oreal Paris – Miss Manga Black Mascara – € 13,99

L'Oréal Paris – False Lash Telescopic Magnetic Black Mascara – € 16,99

3. VOLUME + KRUL

Volle, dikke en weergaloze wimpers zijn easy peasy met de Chubby Lash Fattening-mascara van Clinique. In combinatie met de Dior Iconic Overcurl krijg je volumineuze en gekrulde wimpers. Een volle oogopslag in een paar minuten!

banaan

Clinique – Chubby Lash Fattening Mascara – € 15,60

Dior – Iconic Overcurl Mascara – € 26,52

4. ZWART + BRUIN

Een ander trucje van de make-upartiest van Queen B bestaat uit de combinatie van zwarte en bruine mascara. Say what? Het gaat namelijk allemaal om balans. Je bovenwimpers maak je gitzwart met de Zoom Fast Black Lash van M.A.C. en je onderwimpers kleur je bruin met de Hypnose-mascara. Zo creëer je een zachtere look.

jes

M.A.C. – Zoom Fast Black Mascara – € 18,50

Lancôme – Hypnose Brown Mascara – € 23,92

5. LIFT + VERLENGING

Je wimpers krullen heerlijk dankzij het innovatieve 'hook'-borsteltje. De Benefit-mascara scheidt je wimpers ook, waardoor je een volle opslag krijgt. De Max Factor-mascara verlengt de wimpers dan weer. De perfecte combinatie, lijkt ons!

jes

Benefit – Roller Lash Super-Curling & Lifting Mascara – € 23

Max Factor – Masterpiece Glamour Extensions Mascara – € 16,99

6. VOLUME + ONZICHTBARE VERLENGING

Geef je wimpers een volumeboost met de Kiko Luxurious Lashes-mascara (mijn persoonlijke mascara-held), en gebruik vervolgens de No Mascara Mascara. Dat is een gelachtige verlengende mascara die nog extra intensiteit aan je blik geeft.

kel

KIKO – Luxurious Lashes Extra Volume Brush Mascara – € 3,90

Pericone MD – No Mascara Mascara – € 30

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.