Home FASHION & BEAUTY 5 webshops die je móét uitchecken

5 webshops die je móét uitchecken

Corbis
Geen zin om de drukke winkelstraten te trotseren en tijd te verdoen in de wachtrij aan de paskamers? Tijd voor een rondje webshoppen!

1. TopShop

Onnodig om je dit Britse hippe merk voor te stellen. Fashionista's steken al jaren het kanaal over om bij TopShop hun slag te slaan. Maar je hoeft dus geen Eurostar te boeken, want je kan ook online winkelen bij TopShop. Enige nadeel zijn de niet onaanzienlijke verzendingskosten die je moet betalen. Groepsaankoopje met de vriendinnen en de onkosten delen?

2. Asos

Geef toe: als rasechte shopaholic heb je Asos vast gewoon ingesteld als startpagina. Hippe kleding, coole accessoires, de laatste trends… Wat je hier niet vindt, bestaat waarschijnlijk gewoon niet. Kopen is erg verleidelijk, maar let op: ook hier kunnen de verzendingskosten flink oplopen. Check dus goed je maat en bezint voor gij tot aankoop overgaat, want terugzenden is een kostelijke zaak.

3. Missguided

MInder bekend misschien dan de vorige twee, maar deze webshop is zeker het vermelden waard. Je vindt er kleding, schoenen en accessoires voor een zeer mooi prijsje. Als je voor meer dan vijftig euro bestelt, is verzending gratis en je pakje wordt binnen de drie dagen netjes aan huis geleverd. Wat wil je nog meer?

4. Boohoo

Deze webshop verdient de Oscar in de categorie beste prijs-kwaliteitsverhouding. Bovendien betaal je amper vijf euro voor een levering in Europa. Begin dat winkelmandje maar vol te laden!

5. Forever21

Oké, eigenlijk hóéf je bij Forever21 niet online te shoppen, want je kan ook gewoon terecht in de (bakstenen) winkel op de Antwerpse Meir, maar je bent nu toch aan het webshoppen, dus… Deze webshop verdient een bijzondere vermelding voor het giga aanbod leuke juweeltjes.

Lees voor je gaat webshoppen

.Daarom haten we het om kleren te passen

.De favoriete webshops van de Flairredactie

.Eindelijk: H&M opent webshop

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.