Home FASHION & BEAUTY 5 redenen om je huid te reinigen met olie volgens Skin Coach...

5 redenen om je huid te reinigen met olie volgens Skin Coach Vanessa (+WIN)

Flair & Biotherm

Kruip jij soms ook onder de wol zonder je gezicht te reinigen? Geen excuses meer! Want met de Biosource Total Renew Oil van Biotherm verwijder je alle make-up – ook je mascara! – én reinig je je huid in één handeling. Zo hebben we het graag! #lazygirlsforthewin

Advertisement

Meet Vanessa, de Skin Coach van Biotherm

Vanessa (34) is training manager bij Biotherm. Vier weken lang geeft ze hier op flair.be én in ons magazine tips voor een mooie, gehydrateerde huid. Benieuwd wat ze over jouw huid te vertellen heeft? Volg dan onze Facebook livesessie op donderdag 29 juni om 13u! Noteer het alvast in je agenda!

5 redenen om je huid te reinigen met olie volgens onze Skin Coach

  1. Olie is makkelijk én snel. Met slechts één beweging kan je al je make-up verwijderen en je huid is meteen grondig gereinigd. Zo kan je sneller in je bed kruipen na een vermoeiende werkdag. Klinkt hemels, toch?
  2. Olie is geschikt voor de meest gevoelige huidjes. Een make-upremover bevat soms ingrediënten die je huid kunnen irriteren, maar een reinigende olie is veel zachter. Ook voor de gevoelige zone rond de ogen.
  3. Wanneer je de olie twee keer per dag (’s ochtends en ’s avonds) gebruikt Is het resultaat meteen zichtbaar. De olie hydrateert je huid, je gelaat voelt zijdezacht aan en je hebt een natuurlijke glow waar je al je collega’s jaloers mee maakt.
  4. Zelfs waterproof make-up kan je met olie verwijderen! Geen gedoe meer met extra producten voor het demaquilleren van je ogen en lippen en ook watjes kun je voortaan van je winkellijstje schrappen. Deze olie verwijdert de meest hardnekkige waterproof make-up. Gewoon aanbrengen met je vingers, inmasseren en klaar!
  5. Last but not least: je bespaart er geld – zie bovenstaand puntje –  én ruimte mee! Meer plaats dus om onze collectie nagellakflesjes uit te breiden en extra centjes om die mooie rode lipstick mee te kopen. Handig!

Biosource Total Renew Oil van Biotherm

Vanessa: “Ben je op zoek naar een reinigend product dat zacht is voor je huid en je bovendien tijd bespaart in de badkamer? Kies dan voor deze Biosource Total Renew Oil van Biotherm. Je brengt de olie met je vingers aan op een droge huid, masseert het product in en voegt vervolgens een beetje water toe. De olie transformeert nu in een fijn schuimlaagje en verwijdert alle make-up van je huid,. Na het reinigen voelt je huid schoon, glad en gehydrateerd aan. Za-lig!”

Biosource Total Renew Oil van Biotherm is te koop bij Planet Parfum , voor een flesje van 200 ml betaal je € 25,00 .

WEDSTRIJD: maak kans op een Biosource Total Renew Oil van Biotherm!

Het is happy hour hier bij Flair! Biotherm geeft namelijk een Biosource Total Renew Oil weg aan een van onze lezeressen. #tellafriend zouden we zo zeggen, maar we begrijpen het natuurlijk als je dit toppertje liever zelf wil winnen. Niet gewonnen? Kom dan zeker op 22 juni nog eens piepen, want dan geven we opnieuw een Biothermproduct weg.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.