Home FASHION & BEAUTY 10 tips voor de perfecte kleerkast

10 tips voor de perfecte kleerkast

The Coveteur
De kleren heb je al, de op kleur gesorteerde walk-in closet nog nét niet. Met deze tips maak je het beste van je garderobe en bewaar je je aankopen in topconditie.
  1. Hang zoveel mogelijk kleren op. Jurken, broeken, T-shirts, hemden en rokjes zullen zo hun vorm beter bewaren.
  2. Sweaters vouw je wel op en leg je in je kast. Anders kunnen ze uitzakken en vormeloos worden.
  3. Vervang dunne metalen kleerhangers door stevigere exemplaren. Die droogkuisdingen zijn nefast voor de structuur van je silhouetten.
  4. Verban plastic hoezen. Stoffen moeten kunnen ademen. Plastic zakken rond je kleren houden vocht bij en dat kan tot schimmel leiden.
  5. We zeggen 'hang zoveel mogelijk op', maar dat betekent niet dat je moet gaan proppen. Laat voldoende ruimte zodat alle stukken genoeg lucht krijgen.
  6. Organiseren en sorteren zijn de codewoorden. Leg T-shirts bij T-shirts en hang jurken bij jurken.
  7. Als je ook nog eens een onderscheid in seizoenen maakt, wordt het eenvoudiger een outfit te kiezen die geschikt is voor de buitentemperatuur.
  8. Tijd over? Hang alles op kleur (en binnen de kleur van licht naar donker) als een echte pro. Een rode sweater vinden bij die skinny jeans is nu een makkie
  9. Zet schoenen op schabben met de punt naar voor. Stop nooit een natte schoen in de kast; eerst drogen met keukenrol en handdoek of je nodigt schimmel uit.
  10. Het zit 'm in de details: bijpassende kleerhangers, een mooi juwelenkastje met aparte lades voor oorbellen, kettingen en armbanden en een antieken stoel toveren je kamer om tot de dressing room van je dromen.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.