Home Deco 5 tips om van je kleine balkon toch een gezellig plekje te...

5 tips om van je kleine balkon toch een gezellig plekje te maken

'Blind Gekocht'-expert Bart: 'Creëer met een smal rek een tapasbar buiten!'

tips klein balkon
© Artem Beliaikin via Pexels

Besloot jij bij de zoektocht naar een leuk appartement of huis om genoegen te nemen met een klein balkon in plaats van een groot terras of tuin? Om ook met een klein balkon van de lente te kunnen genieten, zetten wij enkele tips op een rijtje van ‘Blind Gekocht’-expert Bart.

In de eerste aflevering van het derde seizoen van ‘Blind Gekocht’ zagen we dat mama Linda voor zichzelf en haar zoontje Daan graag een tuin had gehad. Maar Bart en Béa moesten toch ergens in haar wensen snoeien, want met een budget van € 400.000 en een beperkte (en populaire) zoekregio zijn de opties schaars. Dus koos het expertenduo ervoor om Linda een kleine koer te geven in plaats van een tuin. En hoewel de balletlerares de mogelijkheden niet meteen zag van dat terrasje, zag Bart Appeltans die uiteraard wel.

Daarom is de ‘Blind Gekocht’-expert en interieurarchitect (SFAR) dé geschikte persoon om tips te geven voor wie zelfs die luxe van een koer niet heeft. Heb jij een ieniemienie balkon waarop je momenteel enkel een vuilnisbak zet? Met deze tips maak je er een leuk plekje van waar die warme lente- en zomeravonden toch gezellig worden!

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!