Home Columns Jitskes edito: ‘Lief zijn: die twee woorden zijn een leidraad in mijn...

Jitskes edito: ‘Lief zijn: die twee woorden zijn een leidraad in mijn leven, denken en doen’

Jitske neemt deze week even Eva's job, en dus ook haar edito, over.

Jitske
© Tine Schoemaker

Onze hoofdredactrice Eva vertrouwde je favo magazine voor een weekje toe aan Jitske Van de Veire. Als gasthoofdredactrice legt Jitske voor de volle 100 % de focus op self-love.

Lief zijn

Met die twee woorden wil ik de nieuwe Flair graag inleiden, omdat ze ook een leidraad in mijn leven, denken en doen zijn. Misschien kan de self-love-Flair van deze week dat ook een beetje voor jou zijn? Deze week neem ik, Jitske Van de Veire, het magazine even over met mijn ideeën en onderwerpen die ik in de verf wil zetten, omdat ze soms nog te weinig in de verf staan.

Lief zijn, dus. Waarom net die twee woorden? Ze zijn zo allesomvattend, want vaak komt het hierop neer: lief zijn voor jezelf, voor iemand anders, voor elkaar.

Ik ben heel lang niet lief geweest voor mezelf, voor de Jitske die ik was.

Ik ben heel lang niet lief geweest voor mezelf, voor de Jitske die ik was. Intussen, een aantal jaar later, heb ik geleerd om te zien wat ik waard ben, mijn lichaam lief te hebben op mijn manier, mijn geaardheid te omarmen…

Ik vond het zo belangrijk en fijn te mogen meewerken aan dit nummer omdat zelfliefde van onschatbare waarde is en we die nog steeds veel te weinig durven te voelen. Om jullie te stimuleren een rolmodel te zijn voor jezelf, maar ook voor anderen, die het misschien zelf nog niet kunnen. Om te durven springen en te durven gaan voor die ene droom. Om te durven jezelf zijn. Om te durven tonen wie je bent en wat je waard bent, en hoe mooi dat is. Om lief te hebben, op welke manier dan ook.

Liefs, Jitske
gasthoofdredacteur Flair
@jitskevandeveire