Home Columns Arkasha & Anaïs: ‘Wanneer je uitspreekt dat het niet exclusief hoeft te...

Arkasha & Anaïs: ‘Wanneer je uitspreekt dat het niet exclusief hoeft te zijn, neem je eigenlijk al de afslag richting exit, toch?’

'Ik ben zonet gedumpt, maar ik heb het hem niet gemakkelijk gemaakt!'

Arkasha woont in Antwerpen. Haar leven bestaat uit e-mailen, potjes invriezen en webinars kijken. Over de spannendere dingen, zoals het weerzien met haar ex, schrijft ze naar Anaïs, die in New York woont.

Hey Anaïs,

Ik ben gedumpt. Mijn date en ik kusten voor het eerst in het zwembad, hij maakte zuurdesempizza voor me en al lepelend keken we arthousefilms. Dat leest misschien als het begin van een alternatieve romcom, maar we leden allebei aan de ziekte van deze tijd: opties openhouden. Ik voelde de bui al een tijdje hangen. De spontaniteit leek sinds een paar weken verdwenen, ik kon hem niet meer peilen. En vanaf het moment dat je uitspreekt dat het niet exclusief hoeft te zijn, neem je eigenlijk al de afslag richting exit, toch? Toen ik voorstelde om nog eens zo’n film te kijken, zei hij dat hij liever wilde gaan wandelen. En ‘gaan wandelen’ klinkt in coronatijden misschien als een standaard uitje, in datingleven betekent het ‘storm op komst’. We zouden hem de voormiddag erna al trotseren.

Wil je verder lezen?
Meld je dan aan of maak hieronder gratis een profiel aan. Zo krijg je toegang tot al onze verhalen. Veel leesplezier!
Maak een gratis profiel aan in nog geen minuut
& lees alle artikels van Flair!