Gen F

Join onze community en krijg extra toegang tot artikelen, deel jouw verhaal & ...
© Disney / Netflix

Doe jou maar sneeuw op je televisiescherm in plaats van buiten.

14 films voor wie graag naar sneeuw kijkt maar er voor de rest een hekel aan heeftWe konden de lente al bijna ruiken, maar toen we deze ochtend naar buiten keken, zagen we plots een winters sneeuwtapijt liggen. Gevolg? We stonden vandaag uren in de file of kwamen na een kwartiertje fietsen met een kletsnatte broek aan op ons werk. Vind je sneeuw voor de rest wel mooi om naar te kijken, maar blijf je gewoon liever binnen als het gesneeuwd heeft? Dan hebben wij goed nieuws voor jou, want onder dat motto hebben wij 14 van de meest ijzige films op een rij gezet.

Ice Age: Collision Course

In de vijfde ‘Ice Age’-film moeten Scrat, Sid, Manny en Diego zien te ontsnappen aan een alles vernietigende asteroïde.

Chalet Girl

Voormalig skateboardkampioene Kim wil meer geld verdienen na de tragische dood van haar moeder. Daarom besluit ze om haar leven over een andere boeg te gooien en komt ze zo in Oostenrijk terecht.

Frozen 2

Na de gebeurtenissen uit ‘Frozen’ was er een tijdje vrede in het koninkrijk Arendelle. Nu presenteert er zich een nieuw avontuur waarvoor Elsa, Anna, Kristoff en Olaf diep de bossen moeten intrekken.

Snow White and the Huntsman

Een moderne versie van het klassieke sprookje. De jager moet Sneeuwwitje meenemen naar het bos om haar daar vervolgens te vermoorden, maar dit draait uiteindelijk iets anders uit. Hij zweert om haar te beschermen en helpt haar om de boze koningin te verbannen.

Happy Feet 2

Wanneer de pinguïns oog in oog komen te staan met een nieuwe bedreiging is het aan de dansende Muble om niet alleen zijn vrienden en familie, maar ook de rest van zijn soortgenoten te redden.

The Day After Tomorrow

Jack Hall reist van Washington naar New York om zijn zoon te redden van een storm die een tweede ijstijd met zich meebrengt.

6 Below: Miracle on the Mountain

Een snowboarder zit plots vast in een gigantische sneeuwstorm. Terwijl hij moet vechten om te overleven komt hij zichzelf tegen en krijgt hij de kans om met zijn innerlijke demonen af te rekenen.

The Snowman

Detective Harry Hole onderzoekt de dood van een vrouw wiens sjaal gevonden werd rond een raar uitziende sneeuwman.

The Mountain Between Us

Na een vliegtuigcrash moeten twee vreemden weten te overleven en een weg naar de bewoonde wereld vinden.

The Revenant

De 37-jarige avonturier Hugh Glass (Leonardo DiCaprio) wordt aangevallen door een beer en vervolgens voor dood achtergelaten door zijn collega’s. Hugh overleeft de aanval en doet wat hij kan om hun kamp te bereiken om vervolgens wraak te nemen op de man die zijn zoon vermoord heeft.

Touching The Void

Een documentaire die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal waarbij twee klimmers de flanken van de Siula Grande in de Cordillera Huayhuash in de Andes van Peru aan het beklimmen zijn. Een van de jongens breekt zijn been en wordt door zijn partner achtergelaten.

The Huntsman: Winter’s War

IJskoningin Freya steelt een magische spiegel om haar zus Ravenna weer tot leven te wekken. The Huntsman (Chris Hemsworth) en zijn verloren liefde Sara (Jessica Chastain) zijn de enigen die haar kunnen tegenhouden.

The Grey

Zes oliewerkers moeten zien te overleven nadat hun vliegtuig neerstort in Alaska. Ze krijgen hiervoor de hulp van een ervaren jager, maar de groep wordt achtervolgd door een roedel wolven.

Let It Snow

Een sneeuwstorm treft een klein dorpje op kerstavond en brengt zo een groepje studenten bij elkaar. Gevolg? Er ontstaan nieuwe relaties en onverwachte vriendschappen waardoor hun leven er op Kerstmis compleet anders uitziet.Lees ook:

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content

' ' ' '