Je kunt verschillende ingrediënten gebruiken voor deze koekjes. Zelf heb ik gekozen voor deze producten voor mijn koekjes:
– een banaan
– een bakje havermout
– 4 stukjes pure chocolade
– een paar amandelen
– geraspte kokos
Rozijnen, cranberries, of andere noten kunnen ook. Kijk maar wat jij lekker vindt!
Aan de slag
Ik heb eerst even de oven voorverwarmd op 200 graden
Daarna heb ik de chocolade en amandelen een beetje grof gestampt en in het kommetje met de havermout en banaan gedaan
Prakken maar! Ik kon het niet laten om er geraspte kokos bij de doen, lekker!
Als je lang genoeg de ingrediënten hebt geprakt, komt het er zo uit te zien
Tijd om koekjes te maken: met een ijslepel, heb ik de koekjes op een siliconen bakplaat gelegd
Oh yeah, tijd om in de oven te gaan. Ik wilde mijn koekjes iets harder hebben, dus heb ik ze voor 30 minuten in de oven gedaan. Je kunt ze ook 20 minuten in de oven laten. En oh nog iets: het huis gaat lekker naar koekjes ruiken!
Klaarrrr! Deze koekjes bleven niet lang in het schaaltje. Mijn zusje, mijn moeder en ik konden niet van het schaaltje afblijven 😉
Je kunt er voor kiezen om deze te bewaren, maar doe dit niet langer dan 2 dagen. De koekjes zijn dan niet meer zo lekker. Vers (en warm) vind ik ze het lekkerst.
Enjoy!