Vandaag pimpt redactrice Robine haar lievelingsbrownierecept met pralinénootjes. Resultaat: nóg lekkerdere brownies. Wie wil zijn tanden in deze pralinébrownies zetten?
Ingrediënten voor ongeveer 16 pralinébrownies:
- 200 g pure chocolade
 - 100 g boter
 - 3 eieren
 - 100 g witte kristalsuiker
 - 100 g donkerbruine basterdsuiker
 - koffielepeltje vanillearoma
 - 150 zelfrijzend bakmeel
 - 100 g pralinénootjes
 - snufje zout
 
10 min. voorbereiding & 35 min. in de oven
De inhoud op deze pagina wordt momenteel geblokkeerd om jouw cookie-keuzes te respecteren. Klik hier om jouw cookie-voorkeuren aan te passen en de inhoud te bekijken.
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Je kan jouw keuzes op elk moment wijzigen door onderaan de site op "Cookie-instellingen" te klikken."
Met dank aan Albert Heijn België, KitchenAid en Ikea
Meer Zon(dig)dag: