Home celebs Zo ziet Ed Sheerans nieuwe videoclip voor ‘Shape of You’ eruit

Zo ziet Ed Sheerans nieuwe videoclip voor ‘Shape of You’ eruit

Ed Sheeran is on a roll, dames en heren

YouTube: Ed Sheeran
Ed Sheeran is on a roll, dames en heren. De zanger heeft namelijk net twee singles uitgebracht, in maart komt zijn album ‘Divide’ uit en onze favoriete redhead komt ook nog eens in ons Belgenlandje optreden. Vandaag doet Eddie er nog een schepje bovenop, want hij heeft net de videoclip voor het nummer ‘Shape of You’ gelanceerd. On repeat!

Na een break van ongeveer een jaar is de zanger helemaal terug. Zijn twee singles ‘Shape of You’ en ‘Castle on the Hill’ doen het goed in alle hitlijsten, en begin maart komt ook zijn album ‘Divide’ uit. Iets om naar uit te kijken dus, maar dat is nog lang niet alles. Binnen enkele weken begint Ed Sheeran aan een grote Europese tour en de zanger maakt in april ook een tussenstop in ons land. Wij hebben tickets voor zijn concert alvast op ons verlanglijstje gezet. Ideaal cadeautje voor valentijn, toch?
 

In afwachting van zijn optreden hebben wij alvast de ideale bezigheidstherapie gevonden. Zijn kersverse videoclip voor het nummer ‘Shape of You’ afspelen tot we hem vanbuiten kennen. Laten we beginnen:
 


 

Lees ook: