Home celebs Zo heeft Beyoncé zich klaargestoomd voor haar Formation World Tour

Zo heeft Beyoncé zich klaargestoomd voor haar Formation World Tour

Oeeehh, haar personal trainer geeft haar geheimen prijs...

Reporters
Zo’n bootylicious body als die van Beyoncé? We hebben er allemaal al van gedroomd. Gelukkig voor ons geeft haar personal trainer, Marco Borges, haar work-out prijs. Als je deze routine drie keer per week doet, en dat gedurende zo’n zes weken, zie jij er straks net zo flawless uit.

Cardio is een must

Beyoncé is gek op boksen en doet ook vaak aan touwtjespringen. Een tip om je work-out extra efficiënt te maken? Kies voor een springtouw met ingebouwde gewichtjes! Toch kan je ook zonder materiaal aan je conditie werken. Push-ups zijn bijvoorbeeld een goede oefening. Doe bijvoorbeeld vier setjes van acht tot tien push-ups.
 

Nog een optie is sprintjes trekken. Wandel twee minuten aan een stevig tempo en trek vervolgens één minuut lang een sprint. Dat herhaal je gedurende dertig minuten. Het is wel belangrijk om te luisteren naar je lichaam. Stop dus gerust als je niet meer kan. Rome is ook niet in één dag gebouwd.

Vergeet je krachttraining niet

Dé oefening die Queen B's personal trainer iedereen kan aanraden? Squats in combinatie met een kettlebell. Het is een makkelijke manier om al je belangrijke spieren te trainen. Zet je voeten op schouderbreedte uit elkaar en neem de kettlebell ter hoogte van je borst vast. Buig nu naar beneden tot je ellebogen je knieën raken. Vervolgens ga je weer naar boven en lift je het gewicht tot boven je hoofd. Doe (als dat lukt) vier setjes van 15 oefeningen.

Balanceren kan je leren

Wij vinden lopen op hakken vaak al moeilijk, laat staan optreden in killer heels. Toch kan je ook dat oefenen. Neem er een stoel bij en stap er met één voet op. Til die op tot aan je borst. Net zoals bij de vorige oefeningen herhaal je dat gedurende vier sets van 15 oefeningen. Vergeet zeker niet van been te wisselen.

Wil je nog meer lezen over Beyoncé?

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.