Home celebs Zit Kim Kardashian binnenkort ook op Snapchat?

Zit Kim Kardashian binnenkort ook op Snapchat?

Als we haar laatste Instagramfoto mogen geloven, wel.

Reporters
Kim Kardashian heeft duidelijk nog niet genoeg aan Instagram en Twitter, want als we haar laatste Instagrampost mogen geloven, is de realityster binnenkort ook op Snapchat te volgen.

Hold your horses, Snapchatlovers, Kim Kardashian zal heel binnenkort wellicht ook Snapchat inzetten om haar fabulous leventje met de buitenwereld te delen. Dat blijkt toch uit de Instagramfoto die ze enkele uren geleden op het socialmediakanaal postte.

Op de foto: een screenshot van de Snapchat van Dj Khaled. Zijnde een selfie van de twee met de boodschap: "Belangrijke verwittiging! De Snapchat van Kim komt er binnenkort aan!". In de caption van Kims Instagrampost vraagt de ster op haar beurt aan haar volgers of het een goed idee is om met Snapchat te beginnen. Uit de meer dan 30.000 reacties onder de foto werd al snel duidelijk van wel.

Met zo'n 27 miljoen abonnees op Facebook, 38 miljoen volgers op Twitter en 56 miljoen fans op Instagram, mag het duidelijk zijn dat Kim Kardashian binnenkort ook de tellers van Snapchat zal laten exploderen. Wordt vervolgd…

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.