https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ZIEN: vermomde Justin Bieber verrast voorbijgangers met hilarisch dansje

ZIEN: vermomde Justin Bieber verrast voorbijgangers met hilarisch dansje

De zanger die voor de gelegenheid een pruik, snor en zonnebril draagt kan zijn lach amper inhouden.

youtube

Presentator Jimmy Fallon houdt ervan om zich samen met de grootste sterren ter aarde te vermommen en zo nietsvermoedende mensen op straat de verrassing van hun leven te bezorgen. Dit keer waagde hij zich aan een hilarisch dansje met Justin Bieber.

Het zal je maar overkomen, je loopt nietsvermoedend rond in een park wanneer je plots niemand minder dan Justin Bieber himself tegenkomt. De mensen in onderstaande video hadden helaas niks door, want de zanger doste zich voor de gelegenheid uit met een pruik, een valse snor en een zonnebril.

Samen met presentator Jimmy Fallon besloot Justin voor diens ‘The Tonight Show’ Central Park in hartje New York onveilig te maken met zijn dansmoves op zijn hit ‘What Do You Mean’. De voorbijgangers keken hun ogen uit naar de twee vreemde snuiters en hun hilarische pasjes. Sommigen deden met plezier mee, maar geen van hen had door dat wereldster Justin Bieber verstopt zat achter de vermomming.

Feelgoodfilmpje

De verrassing was dan ook groot toen Justin op het einde zijn ware gelaat toonde. Plots wilde iedereen op de foto met die ‘rare gast’ van even tevoren. De ontzettend grappige dansbewegingen van Jimmy en Justin – ze kunnen zelf amper hun lach inhouden – in combinatie met de reacties van de voorbijgangers, maken dit een absoluut feelgoodfilmpje.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: