Home celebs ZIEN: Fan Kendrick Lamar zorgt voor opschudding tijdens concert

ZIEN: Fan Kendrick Lamar zorgt voor opschudding tijdens concert

Ze mocht op het podium meezingen met de rapper, maar daar ging het mis...

Photo News

Rapper Kendrick Lamar nodigt elk optreden een fan uit op het podium om een liedje mee te zingen. In Alabama was het de beurt aan Delaney, maar zij vergat in haar enthousiasme om het n-woord weg te laten in de tekst tot grote frustratie van het publiek én Kendrick zelf.

Kendrick Lamar trad enkele maanden terug op in ons land, en iedereen was dolenthousiast over zijn performance. De rapper heeft de gewoonte om elk concert een fan op het podium te roepen die dan een stukje mag meezingen met een van zijn songs.

Op een festival in Alabama viel die eer te beurt aan Delaney. De jonge vrouw was in de wolken dat ze voor een uitzinnige menigte mocht optreden aan de zijde van haar grote idool. Ze mocht een stukje meezingen met de hit ‘M.A.A.D City’. Delaney had er veel vertrouwen in en begon krachtig. Tot het publiek haar plots begon uit te jouwen en Kendrick haar al na amper 10 seconden deed stoppen.

‘Je moest één woord censureren’

De jonge vrouw was in al haar enthousiasme vergeten om het n-woord weg te laten uit de tekst. Delaney zelf had eerst niet goed door waarom de rapper haar performance stillegde. ‘Ben ik niet cool genoeg voor jou?’, vroeg ze. ‘Je moest één woord censureren‘, antwoordde de rapper. ‘Heb ik dat gezegd? Sorry! Ik ben gewend om het liedje te zingen zoals jij het geschreven hebt’, excuseerde Delaney zich onmiddellijk aan Kendrick.

Helaas was de schade al aangericht en het publiek was woedend. Ook op sociale media kreeg de jonge vrouw bakken kritiek over zich heen. Al zijn er ook een heleboel mensen die het wel opnemen voor Delaney en deze zet van Kendrick enorm laag vinden. ‘Als je niet wil dat mensen dat woord zeggen, zet het dan niet in je liedjes’ klonken de reacties.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.