Home celebs ZIEN: deze ‘dochter van’ scoort haar eerste modecampagne

ZIEN: deze ‘dochter van’ scoort haar eerste modecampagne

En dat terwijl ze amper 14 jaar oud is!

Instagram: @smudgetikka
Als je ter wereld komt als de dochter van het grootste topmodel aller tijden, is het slechts aftellen tot je zelf ook voor de lens kruipt. Lila Grace Moss Hack – dochter van Kate Moss en Jefferson Hack – sierde al eens de cover van de Italiaanse Vogue met haar moeder, maar nu heeft ze haar eerste eigen modecampagne gescoord. En dat terwijl ze nog maar veertien is.
De blonde Lila heeft de goede genen van Kate en lijkt als twee druppels water op haar moeder. Het kersverse model is gestrikt als een van de gezichten voor het Londense kapsalon The Braid Bar. Het salon is gevestigd in het grote Britse warenhuis Selfridges. Op de campagnefoto is Lila (rechts op de foto) geportretteerd samen met Stella Jones, de eveneens veertienjarige dochter van The Clash-zanger Mick.
 
 
Terwijl Lila in 2015 liet weten ‘absoluut geen model te willen worden’, lijkt ze haar mening nu te hebben herzien. De 14-jarige staat onder contract bij het modellenbureau Kate Moss Agency, dat haar moeder begin dit jaar opstartte. 
 

Kate Moss

Nog meer bekende kinderen: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.