Home celebs Zelfs Justin Timberlake is fan van onze Laura Tesoro!

Zelfs Justin Timberlake is fan van onze Laura Tesoro!

Niet alleen wij zijn fan van Laura Tesoro, maar de zangeres heeft ook Justin Timberlake overtuigd van haar talent. Tijdens een interview over zijn rol in de nieuwe film ‘Trolls’ was de zanger vol lof over Laura.

Laura Tesoro mocht Justin Timberlake en Anna Kendrick interviewen over hun rol in de nieuwe animatiefilm ‘Trolls’. Wij zijn al jaloers dat de zangeres een onderonsje had met deze Hollywoodacteurs en dan kreeg ze er nog een stevig compliment van Justin bovenop.
 

Justin vroeg aan Laura Tesoro of ze ook zal zingen in de film en kreeg op zijn vraag een volmondige ‘ja’ te horen. Verder vertelt Laura dat ze ook heeft opgetreden op het Eurovisiesongfestival en toen vielen de puzzelstukjes bij de Amerikaanse zanger op z’n plaats. ‘Jij hebt de show geopend. Je was echt geweldig’.
 


 

Niet alleen mocht Laura Tesoro de acteurs die de originele stemmetjes inspreken interviewen, maar ze heeft zelf een rol in de Vlaamse versie van de film. Zij speelt namelijk de trol Poppy, die oorspronkelijk ingesproken wordt door Anna Kendrick. Goed bezig, Laura!

Nog meer lezen over Laura Tesoro: