Home celebs YUMMIE: deze superhete acteur blijft fit door… veel seks te hebben

YUMMIE: deze superhete acteur blijft fit door… veel seks te hebben

Hij heeft ook nog de mooiste glimlach en de blauwste ogen...

DPA
Dat we meerdere topless foto's hebben moeten opzoeken voor dit artikel, vinden we helemaal niet erg. Charlie Hunnam is misschien een minder gekende acteur voor het grote publiek, maar hij was de ster in de tv-serie 'Sons of Anarchy'. En hij was ook misschien de enige reden om het programma op religieuze wijze te volgen. Daarnaast was het ook gewoon een steengoede serie.   

Geen Christian Grey

Ons hart brak toen we hoorden dat Charlie Hunnam de rol van Christian Grey in 'Fifty Shades of Grey' afsloeg. Een film waarin we deze bijzonder aantrekkelijke acteur non-stop topless konden zien? Het was een mooie droom! Naast zijn prachtige ogen en glimlach heeft de Britse acteur namelijk ook een achterwerk om u tegen te zeggen. Aan dat laatste zijn zelfs hele blogposts gewijd. Helaas kon Charlie niet toezeggen voor de 'Fifty Shades of Grey'-rol omdat hij het te druk had. De rol ging naar Jamie Dornan, dus wij klagen niet.Laat dit vooral even op je inwerken:

Seks als fitness

In een recent interview met Men's Health bespreekt Charlie zijn uitgebreide fitnessroutine. Hij staat namelijk gekend om zijn bijzonder *ahum* gespierde borstkas. Om die te onderhouden, doet hij vooral aan lopen, zwemmen, jiujitsu en… veel seks. Hij wil namelijk als 70-jarige nog steeds actief kunnen zijn en beschouwt seks als een belangrijk onderdeel om fit te blijven. Hij heeft eerder al gezegd dat mensen 'zeer actieve dieren' zijn. Kan je ons een beetje meer uitleg geven, Charlie?

De acteur, die al 11 jaar samen is met zijn vriendin Morgana McNeils, heeft duidelijk geen last van een verminderd seksleven in hun lange relatie.

Nieuwe films voor de tv-god

Tot onze grote vreugde zullen we de Britse acteur binnenkort weer op het scherm kunnen zien. Sinds het einde van 'Sons of Anarachy' heeft hij namelijk continu op de filmset gestaan. Liefhebbers kunnen hem verwachten in 'King Arthur: Legend of the Sword'. Hij zal ook meespelen in 'The Lost City of Z' met Sienna Miller en Robert Pattinson, een film over een avonturier die in 1925 in het Amazonewoud is verdwenen. We kunnen amper wachten!

Bron: Men's Health

Lees ook:

Dít is de mooiste man van 2014

'50 Shades of Grey': de camera's draaien!

VIDEO: dit mag Mr. Grey wel eens bij jullie proberen