Home celebs YouTube-vlogster Monica Geuze (22) zwanger van eerste kindje

YouTube-vlogster Monica Geuze (22) zwanger van eerste kindje

De ex van Lil Kleine deelde het nieuws op Instagram.

Monica Geuze, een van de bekendste Nederlandse vloggers, verwacht een kindje met haar vriend Lars Veldwijk. Dat maakte ze net bekend met een foto op Instagram.

Het mooiste kerstcadeau

Monica en Lars zijn op vakantie in Dubai, waar ze samen de feestdagen doorbrengen. De vlogster deelde zonet een vakantiefoto van hun tweetjes op een boot en schreef in de caption dat ze het beste kerstcadeautje ooit kregen. ‘We’re expecting ???’, verklaart ze.

Yaaay!! Best christmas gift ever, we're expecting???

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on

Monica Geuze begon haar carrière als vaste dj van de Nederlandse artiest Ronnie Flex, maar verwierf vooral bekendheid door haar dagelijkse vlogs op haar YouTube-kanaal en haar relatie met rapper Lil Kleine. Eind 2016 sprong die na 4 jaar af en niet veel later maakte de vlogster bekend dat ze samen was met voetballer Lars Veldwijk. Nog geen jaar later zijn de twee dus in verwachting.

❤️!

A post shared by Monica Geuze (@monicageuze) on

Onlangs antwoordde Monica in een vlog op de kritiek dat ze zoveel zou bijgekomen zijn. Ze zei toen niet te snappen dat anderen mensen zich iets aantrekken van haar gewicht. Nu lijkt er dus een logische verklaring te zijn voor de verandering van Monica’s lichaam. Daarnaast switchte de Nederlandse zopas van dagelijkse naar wekelijkse vlogs. Ook die keuze lijkt nu heel logisch, aangezien elke dag vloggen én voor een baby zorgen een beetje veel van het goede lijkt. We zijn samen met haar fans vooral benieuwd om te zien hoe en hoe vaak Monica zal vloggen tijdens en na de geboorte van haar eerste kindje.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.