Home celebs YES: Britney Spears neemt deze artiest mee naar haar show in het...

YES: Britney Spears neemt deze artiest mee naar haar show in het Sportpaleis

Dat gaat een stevig feestje worden! 🎉

Britney Spears
Photonews

Eind januari wisten we jullie te vertellen dat Britney Spears naar ons land komt en vandaag hebben we nog meer goed nieuws. De ‘Toxic’-zangeres neemt namelijk Pitbull mee naar haar show in het Sportpaleis en dat kan maar één ding betekenen: het dak gaat eraf!

Op 15 augustus staat Britney Spears in het Sportpaleis in Antwerpen met haar show ‘Britney: Piece of Me’. Tijdens haar optreden zal ze enkele van haar grootste hits zoals ‘Womanizer’, ‘Toxic’ en ‘I’m a Slave 4 You’ brengen. Maar dit is nog lang niet alles, want de zangers heeft nog een cadeautje voor al haar fans. Zo zal zanger Pitbull haar vergezellen op het podium en wij hebben onze dansschoenen meteen uitgezocht. Dat gaat een stevig feestje worden, jongens!

Britney: Piece of Me’ is een afspiegeling van haar Las Vegas-show en was een van de succesvolste concertreeksen die de stad ooit gekend heeft. Zo heeft Britney deze al meer dan 250 keer opgevoerd en dit tussen 2013 en 2017.

De ticketverkoop voor het concert ging van start op vrijdag 26 januari, maar er zijn nog steeds enkele tickets beschikbaar. Begint het toch een beetje te kriebelen en wil je je jeugdidool graag een keertje aan het werk zien? Haast je dan naar teleticketservice.com.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.