Home celebs Wow: hottie Louis Talpe is op weg naar Hollywood

Wow: hottie Louis Talpe is op weg naar Hollywood

Mega Toby wordt megaberoemd!

Reporters
Louis Talpe, also known as Mega Toby, zal binnenkort te zien zijn in een Amerikaanse serie. In het bijbelse drama Of Kings and Prophets zal hij Eliab, de broer van de toekomstige koning van Israël, spelen. Liepen ze in die bijbelse tijden niet vaak zowat halfnaakt rond? Wij bidden van wel.

De serie zal getoond worden op ABC, de zender waarop onder andere Grey's Anatomy, Scandal en How to get away with Murder voor het eerst te zien waren. Het verhaal zou draaien rond een koning, een profeet en een herder. Centrale thema's zijn verraad, ambitie en vertrouwen. Sounds dramatic!

Het is niet de eerste keer dat Talpe gaat acteren in het buitenland. Eerder haalde hij al z'n beste Hollandse – en vrij hilarische – accent boven voor de rol van dj Lo-Tus in Verliefd op Ibiza.

(Over Ibiza gesproken: je kan nog tot en met morgen meedoen om een dagtrip naar het mooie eiland te winnen!)

Na het succes van Matthias Schoenaerts en de triomftocht van Stromae in de States, zijn we dus weer een talentvolle hunk kwijt aan de Amerikanen. Laat ons hopen dat Matteo en co wel nog even bij ons blijven.

Zag je trouwens deze poging tot strippen die Louis Talpe ondernam ter ere van de tweede Magic Mike-film? Just a little treat.

Meer BV-nieuws:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.