Home celebs Wie oh wie zong de openingsdans van Jennifer Aniston en Justin Theroux?

Wie oh wie zong de openingsdans van Jennifer Aniston en Justin Theroux?

Een vreemde maar o zo mooie keuze

Reporters
Begin augustus hielden Jennifer Aniston en Justin Theroux in het grootste geheim – gasten moesten zelfs hun gsm's afgeven – een trouwfeest in hun tuin. Twee maanden later krijgen we eindelijk meer details over de heuglijke dag. Er raakte namelijk bekend dat niemand minder dan Sia haar hit Chandelier live zong als openingsdans.

Lied over alcoholverslaving

Hoewel we er geen moment aan twijfelen dat de openingsdans van het celebkoppel een mooi, ontroerend moment moet zijn geweest, toch is de keuze voor Chandelier niet zo voor de hand liggend. Het lied gaat namelijk niet over Sia's liefde voor haar partner, maar over haar liefde voor de fles. De zangeres/producer worstelde een tijd met een alcohol- en drugsverslaving en schreef haar demonen van zich af in de songtekst van het lied. Ach, alles staat open voor interpretatie en als Jennifer en Justin er iets romantisch in horen, is dat hun goed recht. Toch?

We stellen ons alleszins voor dat het eerder een trage versie moet zijn geweest, zoals Sia in de video hieronder bij Saturday Night Live te berde bracht. Tenzij Justin en Jennifer hun gekste moves à la Maddie Ziegler in de videoclip wilden bovenhalen natuurlijk. Dat kan ook.

De ring

De Friends-actrice zelf wil nog steeds niets kwijt over haar grote dag, maar haar ringvinger kon ze niet eeuwig blijven verbergen. Op de première van haar nieuwe film She's Funny That Way werd deze gouden trouwring met prachtige diamanten aan haar hand gespot. De subtiele elegantie van de ring is Jennifer ten voeten uit. Good job, Jen.

ring Jennifer Aniston

                                       Bron: glamourmagazine.co.uk

Wij krijgen niet genoeg van openingsdansen. Dit zijn onze favorieten: