Home celebs VIDEO: zó klinkt ‘De Vriendschapsband’ van X!nk 14 jaar later

VIDEO: zó klinkt ‘De Vriendschapsband’ van X!nk 14 jaar later

Frontman Jonas Meukens was vanochtend te gast bij Peter Van de Veire en Julie Van den Steen van MNM.

X!nk
@julievandensteen via Instagram

Wakker worden met Jonas Meukens? Don’t mind if we do! De intussen 28-jarige frontman van X!nk bracht vanochtend een bezoekje aan het Marathonradiohuis van MNM en bracht er de ultieme nostalgiehit uit 2003, ‘De Vriendschapsband’.

Voor wie het in Keulen hoort donderen: Jonas Meukens vertegenwoordigde samen met zijn band X!nk ons land op de allereerste editie van het Junior Eurovisiesongfestival in 2003. Het nummer ‘De Vriendschapsband‘ staat in menig (meisjes)geheugen gegrift.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Vanochtend bracht hij (solo) een bezoekje aan Peter Van de Veire en Julie Van den Steen van MNM. Hoewel Meukens (28) ‘de band’ niet bij zich had, zong hij toch live hun hit van veertien jaar geleden.

Sinds 2011 is Meukens tourmanager van Psycho 44 en zanger van de bands Get Off My Shoes en The Waiting Game. Broer Niels, de toenmalige drummer van X!nk, speelt vandaag bij Warhola en samen met gitarist Thomas Valkiers (ook ex-X!nk) bij Double Veterans.

Lees ook: