Home celebs VIDEO: Katherine Heigl toont voor het eerst haar pasgeboren zoontje

VIDEO: Katherine Heigl toont voor het eerst haar pasgeboren zoontje

Zo schattig!

Instagram @katherineheigl
Katherine Heigl en haar echtgenoot Josh Kelley werden eind december de trotse ouders van een zoontje. Een maand na de bevalling laat Katherine haar kleine spruit voor de allereerste keer zien. 

Joshua Bishop is het derde – maar eerste biologische – kindje van actrice Katherine Heigl en haar echtgenoot Josh Kelley. Het koppel kon de geboorte goed verborgen houden, want een week geleden werden we pas verrast door het nieuws.

Katherine is een mama die houdt van plannen. 'Ik ben zo iemand die voor alles een planning nodig heeft', vertelt de actrice aan People. Toen ze ontdekte dat ze zwanger was, geraakte ze even in paniek. 'De zwangerschap kwam niet ideaal, maar ik zou niet meer zonder Joshua kunnen.'

Joshua wordt echt verwend door zijn zusjes. 

Katherine hecht enorm veel belang aan adoptie. Samen met haar man adopteerde ze eerder al de achtjarige Naleigh uit Zuid-Korea en de vierjarige Adalaide uit de Verenigde Staten. 

Joshua is nog maar een kleine maand oud en toch denkt Katherine al opnieuw aan gezinsuitbreiding. 'Een zwangerschap of een adoptie, dat maakt niet uit, maar er hangt nog wel iets in de lucht.' 

Bron: People

Ook deze bekendheden verwachten een kleine spruit:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.