Home celebs VIDEO: Karen Damen vervult dé grote droom van de 8-jarige Esten

VIDEO: Karen Damen vervult dé grote droom van de 8-jarige Esten

De jongen lijdt aan de zeldzame stofwisselingsziekte X-ALD.

Karen Damen is een vrouw met een gouden hart. Dat bewijst de zangeres nog maar eens in haar nieuwe programma ‘Karen Maakt Een Plaat’. Tussen het zingen door vervult ze namelijk de grote wens van de zieke Esten. Enter: beroemd worden.

Binnenkort verschijnt het gloednieuwe programma van Karen Damen op de televisiezender VIER. In ‘Karen Maakt Een Plaat‘ wordt de zangeres op de voet gevolgd tijdens het maken van haar eerste soloplaat. Maar Karen maakt tijdens haar programma ook tijd voor andere dingen. Zo brengt ze bijvoorbeeld een bezoekje aan de 8-jarige Esten. En daar kregen we deze ochtend al een preview van te zien.

Bekende Vlamingen onder elkaar

Esten lijdt aan de zeldzame stofwisselingsziekte X-ALD. Hij moet vaak naar het ziekenhuis voor zware behandelingen, maar dat houdt hem niet tegen om voluit voor zijn grote droom te gaan: beroemd worden. ‘Dat kind heeft mijn hart gestolen. Punt’, vertelt Karen in de preview. ‘Zijn grote droom is om beroemd te worden, dus wij gaan er eens voor zorgen dat hij op televisie komt.’


Lieve Esten, bij deze kom je niet alleen op televisie, maar sta je ook op de website van Flair. Nu ben je alweer een tikkeltje beroemder!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.