https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs VIDEO: Justin Bieber geeft fan prachtig cadeau

VIDEO: Justin Bieber geeft fan prachtig cadeau

Instagram.com/justinbieber
Oké, we zijn net verliefd geworden op Justin Bieber. In deze video verrast hij Ashley – 15 en grote fan – op een laat verjaardagsfeest. Vorig jaar had ze dat namelijk moet cancellen omdat ze meningitis had. Hij had zelfs galajurken meegebracht en ze slowden op haar lievelingslied (eentje van hem uiteraard).

Alles was tot in de puntjes geregeld. Hij belde aan aan haar deur – veel OMG OMG en enkele tranen -, ze mocht een prachtige jurk aantrekken en toen stapten ze in auto naar een onbekende bestemming. Ashley kon haar ogen niet geloven toen al haar vrienden op haar zaten te wachten om haar 15de verjaardag met vertraging te vieren. Justin Bieber danste als een échte gentleman de eerste dans met haar op haar lievelingsnummer Pray.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Berichtje aan de Bieber-haters (we know you're out there): is hij niet té schattig? Zo galant, zo lief, zo… Wil je hem nu niet bij zijn oversized t-shirt nemen en zelf een slow met hem dansen?

Op zijn Instagrampagina postte hij nog deze foto:

 

A photo posted by Justin Bieber (@justinbieber) on

Bekijk ook: