https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs ‘The Big Bang Theory’-ster Johnny Galecki viert ‘huwelijksjubileum’ met collega Kaley Cuoco

‘The Big Bang Theory’-ster Johnny Galecki viert ‘huwelijksjubileum’ met collega Kaley Cuoco

Leonard en Penny forever ❤️.

© getty

‘The Big Bang Theory’ mag dan wel voorgoed gedaan zijn – snif -, Penny en Leonard blijven een van onze favoriete tv-koppels aller tijden. Die laatste zette zijn ‘vrouw’ nu in de bloemetjes op Instagram met een heerlijke throwbackfoto.

Eerder dit jaar werd de allerlaatste aflevering van ‘The Big Bang Theory’ uitgezonden. De komische serie was immens populair, en daar hadden hoofdrolspelers Kaley Cuoco (Penny) en Johnny Galecki (Leonard) veel mee te maken. Zij hadden twaalf seizoenen lang een knipperlichtrelatie en zorgden iedere keer opnieuw voor de meest hilarische momenten in de show.

Zelfgemaakte collage

Dat de twee ook naast de set goed overeenkomen, bewijst Johnny nu met een grappige throwbackfoto op zijn Instagrampagina. In het echte leven zijn ze geen lovers, al weerhoudt dat de acteur er niet van om zijn ‘vrouwtje’ in de bloemetjes te zetten. ‘Wat een verschil maakt 12 jaar nephuwelijk’, schrijft hij bij een zelfgemaakte collage.

Links zien we de twee tijdens het eerste seizoen, duidelijk dolverliefd en nog piepjong. Op de rechtse foto, meer dan een decennium later, staat het tv-koppel iets minder gelukkig en met iets meer rimpels. Het ‘Big Bang’-hoofdstuk is voor de acteurs voorgoed afgesloten, maar gelukkig hielden ze er een prachtige vriendschap aan over. ‘Ik hou van je Mooks’, voegde Johnny er nog aan toe.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lees ook: