Home celebs Taylor Swift verrast fans met tweede single ‘Ready for It’

Taylor Swift verrast fans met tweede single ‘Ready for It’

Wij zijn ook he-le-maal klaar voor een wereldtournee, Taylor

Taylor Swift
YouTube: TaylorSwiftVEVO

Net wanneer we dachten alles gezien te hebben, weet Taylor Swift ons opnieuw te verrassen. Zondagochtend heeft ze uit het niets een kort fragment van haar tweede single ‘Ready for It’ op haar Instagramaccount gezet, en meer had de zangeres niet nodig om ons te overtuigen. Toppertje!

Taylor Swift is terug en dat zal iedereen geweten hebben. Nadat ze plots alle oude berichten verwijderd had op haar sociale media had de zangeres enkele mysterieuze beelden van een slang gepost. Niet veel later maakte de zangers haar eerste single ‘Look What You Made Me Do’ bekend én kondigde ze haar album ‘Reputation’ aan.

Are you ready for it?

Zowel het nummer als de bijbehorende videoclip hebben in een mum van tijd verschillende records verbroken, maar dat was voor de popzangeres duidelijk niet genoeg. Afgelopen weekend heeft ze in het holst van de nacht een preview van haar tweede single laten horen, en zo wist ze haar fans opnieuw te verrassen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Ondertussen kan je ‘Ready for It’ volledig beluisteren en wij zijn al he-le-maal fan van het nummer. In ‘Look What You Made Me Do’ zingt de blondine dan wel dat de oude Taylor dood is, haar tweede single doet ons meteen denken aan haar nummers van vroeger. Wij zijn fan!

Lees ook: