Home celebs VIDEO: wij zijn stikjaloers op Shay Mitchells #Shaycation in Mykonos en Santorini

VIDEO: wij zijn stikjaloers op Shay Mitchells #Shaycation in Mykonos en Santorini

In haar vlog zien we de 'Pretty Little Liars'-ster naaktzwemmen, dansen op tafels én ruzie maken met haar lief.

Alsof ze ons de afgelopen weken nog niet genoeg had gebombardeerd met #vacationspam op Instagram, deelde Shay Mitchell (30) zonet een vlog van 12 minuten (!) van haar droomreis naar Mykonos en Santorini. En wij? Wij zijn stikjaloers.

Begin vorige maand reisde Shay Mitchell (30) samen met haar lief en enkele vriendinnen af naar de Griekse eilanden Mykonos en Santorini. Ze deelde al enkele paradijselijke beelden van haar droomvakantie op Instagram die ons de Cycladen prompt helemaal boven aan onze bucketlist deden plaatsen.

Orange (stripes) is the new Black ? @cavotagoomykonos

A post shared by Shay Mitchell (@shaymitchell) on

Alsof we nog niet jaloers genoeg waren, maakte de ‘Pretty Little Liars‘-ster een vlog van twaalf minuten (!) met de meest dromerige beelden van haar #Shaycation, zoals Mitchell haar vakanties doopt.

In de vlog zien we de Canadese actrice met Filipijnse roots naaktzwemmen, op tafels dansen met de lokale bevolking én ruzie maken met haar lief.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Nu ‘Pretty Little Liars’, de tv-serie die Mitchell groot maakte, afgelopen is, doet de actrice er alles aan om in de spotlights te blijven. Voorlopig heeft ze geen noemenswaardige rollen in het verschiet, dus stort ze zich volledig op sociale media. Zo deelt ze niet alleen reisblogs, maar maakte ze vorige week op Instagram Stories ook bekend dat ze binnenkort beautytutorials zal posten.

Lees ook: