Home celebs SAY WHAT?! Wordt Lindsay Lohan een nieuwe Disneyprinses?

SAY WHAT?! Wordt Lindsay Lohan een nieuwe Disneyprinses?

Zou het?

Instagram @lindsaylohan
Lindsay Lohan wil zich weer volledig in de filmwereld storten. En deze keer heeft de actrice haar zinnen gezet op de hoofdrol in de remake van 'The Little Mermaid'. 

Stiekem wil ieder van ons een echte Disneyprinses worden en dat is ook de grote droom van Lindsay Lohan. De actrice postte een foto van zichzelf en van Ariel op Instagram.

I will sing again, as #ariel #thelittlemermaid.

Lindsay had zelfs nog een nieuwtje voor ons, want volgens de actrice zingt haar zus de soundtrack van de nieuwe live action film. Later verwijderde ze de tekst en liet ze gewoon de titel van de film staan. Disney heeft nog niet gereageerd op het nieuws… 

 

#thelittlemermaid

Een bericht gedeeld door Lindsay Lohan (@lindsaylohan) op

Niets officieel

Er groeit bij Disney inderdaad de interesse om een nieuwe versie van 'The Little Mermaid' te maken. Maar dat nieuws is nog lang niet officieel. Helaas pindakaas!

Universal werkte al wel aan een remake van het bekende verhaal. Voor die film kroop actrice Chloë Grace Moretz in de huid van Ariel. 

Wij hopen vooral dat Disney snel met een verfilming van 'The Little Mermaid' komt, met of zonder Lindsay Lohan. Fingers crossed!

via GIPHY

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.