Home celebs IT’S OFFICIAL: Sam Smith en ’13 Reasons Why’-acteur Brandon Flynn zijn een...

IT’S OFFICIAL: Sam Smith en ’13 Reasons Why’-acteur Brandon Flynn zijn een koppel

Dat vertelde de zanger zelf aan Ellen DeGeneres.

Sam Smith (25) leeft opnieuw op wolkjes, want de zanger is tot over zijn oren verliefd. Begin deze maand werd hij al kussend gespot met ’13 Reasons Why’-acteur Brandon Flynn (23), maar nu bevestigt hij zijn relatie aan niemand minder dan Ellen DeGeneres.

Zanger Sam Smith was afgelopen week te gast bij Ellen DeGeneres. De twee spraken over zijn overwinning tijdens de Oscars, maar ook over zijn nieuwe muziek. En dan kwam al snel Sams liefdesleven ter sprake. Ellen vroeg op de man af of Sam nog single was en daar antwoordde de zanger kort en krachtig op. ‘Nee, ik ben niet meer single.’

Liefdesnummers

‘Tijdens het schrijven van dit nieuwe album was ik zo eenzaam’, vertelde Sam. ‘Nu zing ik nummers over een andere jongen, maar ik ben eigenlijk gelukkig. Dat is best wel raar. Er gaan vier of vijf nummers over hem (lees: de liefde van zijn leven) en de rest van het album gaat over andere mensen.’

TMZ had eerder al iets in het snuitje, want de website spotte Brandon Flynn en Sam al kussend in New York. Die beelden gingen natuurlijk in no time viraal.

Brandon kwam een tijdje geleden nog publiekelijk uit de kast via Instagram. Alles wijst er dus op dat de twee officieel een koppel zijn. Cute!

Europese tour

Wil jij trouwens de nieuwe nummers van Sam Smith live horen? Dan heb je geluk, want op 4 mei 2018 staat de zanger in het Sportpaleis. Scoor hier nog snel je tickets!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.