Home celebs Ryan Gosling en Eva Mendes zijn in het geheim getrouwd!

Ryan Gosling en Eva Mendes zijn in het geheim getrouwd!

Er is nog hoop voor de liefde (voor ons en Ryan iets minder)!

Reporters
Na het nieuws dat Brangelina niet meer bestaat, heeft ons geloof in de liefde een flinke deuk gekregen. Toch bewijzen Ryan Gosling en Eva Mendes dat er nog hoop is op een happily ever after. Het koppel is namelijk in het geheim getrouwd.

Eva Mendes en Ryan Gosling zouden eerder dit jaar in het huwelijksbootje gestapt zijn, maar wanneer precies is niet zeker. Het koppel heeft elkaar het jawoord gegeven in het bijzijn van een klein groepje vrienden en familie. Het zou een heel intieme ceremonie geweest zijn.
 

De twee zijn sinds 2011 een koppel. Ze hebben samen geacteerd in de film ‘The Place Beyond the Pines’ en niet veel later waren ze samen. Na een relatie van vijf jaar hebben Eva en Ryan besloten om te trouwen. Volgens een bron hebben Eva en Ryan zich altijd al als een getrouwd koppel gevoeld.
 

In een recent interview heeft de acteur verteld hoe gelukkig hij wel niet is met zijn gezin. (Samen met Eva heeft hij twee dochters). ‘Ik ben een gelukkig man’, zei hij tegen Us Weekly. ‘Ze zijn zo ontzettend lief.’
 

Tegen ‘Hello’ heeft hij zijn liefde voor Eva Mendes nog maar eens duidelijk gemaakt. Zo kreeg Ryan Gosling de vraag: ‘Welke eigenschap moet een vrouw zeker bezitten’? Zijn antwoord? ‘Dat ze Eva Mendes is, ik ben naar niets anders op zoek’.

Update 23 september 2016:

Het ziet ernaar uit dat het celebritykoppel dan toch niet in het huwelijksbootje stapte. 'Us Weekly' zei begin deze week te weten dat Mendes en Gosling eerder dit jaar getrouwd waren in intieme kring, maar daar blijkt nu niets van aan.

'People Magazine' praatte met enkele bronnen rond het koppel en die beweren dat ze zichzelf wel als getrouwd voelen, maar het niet officieel zijn. De 35-jarige acteur en 42-jarige actrice houden intussen de lippen stijf op elkaar en bevestigen noch ontkennen de geruchten. 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.