https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/
Home celebs Komt er binnenkort dan toch een reünie van de Spice Girls?

Komt er binnenkort dan toch een reünie van de Spice Girls?

De laatste Instagramfoto van Victoria Beckham doet alleszins vermoeden van wel.

Alles van vroeger komt terug, en nu ook de Spice Girls. De geruchten over een eventuele reünie gaan al jarenlang rond, maar Victoria Beckham lijkt met haar laatste Instagramfoto het nieuws over hun comeback te bevestigen. Kunnen jullie ons alsjeblieft niet langer in spanning houden?

Geruchten over een mogelijke reünie van de Spice Girls doen al een hele tijd de ronde, maar nu is het concreter dan ooit. Er was eerst sprake van dat enkel Geri, Emma en Mel B zouden meedoen, maar goed nieuws: de oorspronkelijke formatie blijft behouden. Mel C, Mel B, Geri Horner, Emma Bunton én Victoria Beckham zien een comeback alle vijf volledig zitten. Vreugdedansje!

Nieuw album

De moeilijkste taak was om Victoria te overtuigen. Nu dat gelukt is, staat niks nog in de weg van een reünie. Hun debuutsingle ‘Wannabe’ is ondertussen -hou jullie vast- 22 jaar oud. Jup, we worden oud. Hoogst tijd dus voor wat nieuw werk. Onderstaande Instagramfoto van Victoria Beckham doet alvast vermoeden dat er concrete plannen zijn om opnieuw samen op een podium te kruipen.

Gespannen

Begin vorig jaar was de sfeer tussen de dames nog redelijk gespannen. De geboorte van Geri’s zoontje en de moeilijke echtscheiding waarin Mel B verwikkeld zit, bracht ze weer dichter naar elkaar toe. Het blijft wel moeilijk om ze alle vijf samen te krijgen omdat ze een voor een een heel drukke agenda hebben. Maar de goesting is er, en dat is de grootste stap. Wij kijken er alvast naar uit!

Love my girls!!! So many kisses!!! X Exciting x #friendshipneverends #girlpower

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Lees ook: