Home celebs ZIEN: Prins Harry’s knappe neef ging met heel wat aandacht lopen op...

ZIEN: Prins Harry’s knappe neef ging met heel wat aandacht lopen op de royal wedding

En jawel, hij is single!

prins Harry neef
ยฉ Belga

Terwijl de meeste aanbidsters van prins Harry zaterdag nog in de rouw waren over hun voor altijd verloren kans op een romance met de rossekop, gingen anderen tijdens het koninklijke huwelijk al op zoek naar een nieuw slachtoffer om hun imaginaire liefdespijlen op te richten. Dat vonden ze in Louis Spencer, de knappe en vooral single neef van Harry.

Burggraaf Spencer

Nergens valt een charmante vrijgezel meer op dan op een trouwfeest. Dus mocht Louis Spencer, zoon van wijlen prinses Diana’s jongere broer en neef van Harry en William, afgelopen zaterdag heel wat aandacht genieten. De 24-jarige blonde burggraafย – helaas, geen prins – begeleidde zijn mama en zus aan de arm naar de kerk voor het huwelijk van het jaar en zag er verdomd goed uit terwijl hij dat deed. Mocht je altijd een stiekeme crush hebben gehad op Harry, kan Louis makkelijk de leegte opvullen die de prins achterlaat. De neefjes hebben heel wat weg van elkaar, toch?

De looks van Louis komen niet zomaar uit het niets. Zijn moeder Victoria was model voor ze met zijn vader trouwde, en zus Kitty Spencer volgt in haar voetsporen. Zij liep onder andere al shows voor Dolce & Gabbana. Louis zou zelf nog student zijn aan de Universiteit van Edinburgh.

Hoewel Spencer dus geen ring rond zijn vinger noch dame aan zijn arm zou hebben, is hij gegeerd goed. Niemand minder dan Nicki Minaj zou graag met de blonde bink trouwen. Dat schreef ze drie jaar geleden al grappend op Instagram nadat ze Louis – toen nog zonder sexy baardje – en zijn familie had ontmoet. We kunnen het haar niet kwalijk nemen.

Alles – maar dan ook รกlles – over de royal wedding lees je hier!

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.