Home celebs Ook in hun vrije tijd gaan de meisjes van K3 samen op...

Ook in hun vrije tijd gaan de meisjes van K3 samen op stap

Ex-kandidate Nora was er ook bij

Instagram: marthedep
Hanne, Klaasje en Marthe hebben een superdruk schema. Optredens, fotoshoots en af en toe duiken ze ook eens op in een tv-programma. Met al die feestdagen er nog tussen zou je denken dat de meisjes wel eens wat tijd voor zichzelf kunnen gebruiken. Toch spreken de K3’tjes ook in hun vrije tijd met elkaar af.

De dames van K3 hadden samen een gezellig onderonsje. Zo waren ze samen op stap en waren ze ’s avonds te gast bij Klaasje voor haar housewarming. De blonde van K3 verhuisde onlangs van Nederland naar België en woont nu in hartje Antwerpen.
 

Ook ‘K3 zoekt K3’-kandidate Nora was van de partij. Nora was een grote favoriet in de zoektocht naar de nieuwe K3, maar heeft het uiteindelijk toch net niet gehaald. Ondanks de concurrentie tijdens de show heeft het toch enkele mooie vriendschappen opgeleverd.
 

Nora heeft net zoals Lisa een eigen kanaal op YouTube en doet nog regelmatig fotoshoots. Ook van Jindra en Laura hebben we nog wat gehoord. Zo nam Laura een single met bijhorende videoclip op en Jindra stond nog maar net in Flair.

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.