Home celebs OLA POLA: zo sexy zag je Kylie Jenner nog nooit

OLA POLA: zo sexy zag je Kylie Jenner nog nooit

Ze ging uit de kleren voor een stomende kortfilm...

Sasha Samsonova
Terwijl wij op kerstochtend niet konden wachten om het inpakpapier van onze kerstcadeautjes te scheuren, had Kylie Jenner andere plannen. Zij had naar eigen zeggen namelijk een 'little surprise gift for the world', in de vorm van een sexy video.

Een tijdje geleden nam Kylie Jenner de video op met fotografe en vriendin Sasha Samsonova. Op de tonen van 'Last Night in Los Feliz' van zangeres Niia is te zien hoe de 19-jarige Kylie verleidelijk beweegt en (doet alsof ze) een sigaret aansteekt, om vervolgens een stomende douche te nemen terwijl ze een wit T-shirt aanheeft. Praktisch, niet?

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

En boyfriend Tyga? Die woonde de opnames maar al te graag bij. Op het einde van de kortfilm is zelfs te zien hoe Tyga mee de douche in stapt. Een ongeplande scène die fotografe Sasha eerst zelfs niet registreerde, omdat ze zich blijkbaar zó aan het concentreren was op Kylie. Samsonova wou dat de beelden zo rauw mogelijk waren, en daarom is er geen Photoshop aan te pas gekomen. Dat kunnen wij alleen maar toejuichen.

Lees ook: