Home celebs OHLALA: Orlando Bloom (40) heeft een nieuw lief en je raadt nooit...

OHLALA: Orlando Bloom (40) heeft een nieuw lief en je raadt nooit wie het is

Orlando's nieuwste (en bekende) vlam is maar liefst 12 jaar jonger

Belga Image
Orlando Bloom (40) is van 't straat! Nog geen zes weken na de breuk met Katy Perry (32) zou hij al een nieuwe vriendin hebben, en die komt ons wel héél bekend voor. 

Toen Orlando Bloom (40) en Katy Perry (32) begin vorige maand aankondigden dat ze niet langer een koppel vormden, waren wij toch een beetje heartbroken. Al lijkt het erop dat de twee in alle vriendschap uit elkaar gingen.

Je kan nog altijd bevriend zijn met je ex-partners en hen graag zien. Niemand hoeft een slachtoffer of 'de slechterik' te zijn.

'Je kan nog altijd bevriend zijn met je ex-partners en hen graag zien. Niemand hoeft een slachtoffer of 'de slechterik' te zijn', tweette de 'Chained To The Rhythm'-zangeres twee dagen nadat het trieste nieuws werd bekendgemaakt. Ook Orlando verzekerde in een interview dat hij en Katy nog steeds goede vrienden zijn en dat er 'no hard feelings' zijn. Oef!
 

'Meer dan vrienden'

Intussen lijkt Orlando de draad van z'n liefdesleven weer op te pikken en wel met niemand minder dan 'The Vampire Diaries'-ster Nina Dobrev die maar liefst 12 jaar jonger is. Orlando en Nina kennen elkaar al langer – getuige onderstaande foto uit 2014 – maar zouden de laatste tijd steeds meer tijd met elkaar doorbrengen als 'meer dan vrienden', aldus een bron. 'Ze zijn casual aan het daten en doen het rustig aan.'
 

Nina Dobrev

Orlando Bloom was eerder getrouwd met het Australische topmodel Miranda Kerr (33) met wie hij zoontje Flynn (6) heeft. Het koppel ging in 2013 na een huwelijk van drie jaar uit elkaar. Nina Dobrev (28) vormde van 2010 tot en met 2013 een koppel met haar 'The Vampire Diaries'-tegenspeler Ian Somerhalder (38). 

Lees ook: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.