Home celebs OEPS: Julie Van den Steen begaat blunder op Nederlandse televisie

OEPS: Julie Van den Steen begaat blunder op Nederlandse televisie

'Madonna is ongeveer 70 jaar.'

Julie Van den Steen
© RTL

De 25-jarige MNM-presentatrice Julie Van den Steen gaf gisteren op RTL haar mening over wie nu eigenlijk dé Queen of Pop is. Maar tijdens haar enthousiaste uitleg maakte ze een pijnlijke blunder…

Julie Van den Steen zat gisteren voor het Nederlandse programma RTL Late Night gezellig rond de tafel met Najib Amhali, Thijs Römer en Humberto Tan. Tijdens het gesprek sprak het ensemble over de verschillen tussen Madonna en Miley Cyrus. Julie is een grote fan van Miley en noemt haar dan ook de nieuwe Queen of Pop. Maar wanneer ze haar mening verduidelijkte op televisie, liep het al snel mis.

Leeftijd Madonna

‘Miley Cyrus gaat over Madonna heen.’ Met deze zin van Julie begon het allemaal. Presentator Humberto Tan vroeg aan de presentatrice om dat even uit te leggen en al snel sprak Julie over de leeftijd van Madonna om haar mening kracht te geven. ‘Tijden veranderen en dingen evolueren. Madonna is ondertussen ook al rond de 70 jaar.’

Haar uitspraak werd meteen in vraag getrokken door de andere tafelgasten. En jawel, die hadden gelijk, want Madonna is ‘nog maar’ 59 jaar. Ai, ai, ai, toch!

Twitter

Humberto Tan en company konden nog lachen met deze pijnlijke vergissing, maar op Twitter klonken de reacties net iets minder lief.

Liefste Julie, vergissen is menselijk! No worries.

Lees ook:

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.