Home celebs Noooo: het is over en uit tussen Katy Perry en Orlando Bloom

Noooo: het is over en uit tussen Katy Perry en Orlando Bloom

Het ex-koppel maakte het nieuws zelf bekend via hun woordvoerders

Instagram: @people
Hun sprookje begon iets minder dan een jaar geleden, maar vandaag is het helaas over en uit tussen Katy Perry (32) en Orlando Bloom (40). Het trieste nieuws werd door de Amerikaanse zangeres en de Britse acteur zelf bekendgemaakt via een gezamenlijk statement. 

'Voordat er roddels of valse verhalen worden verspreid, bevestigen we hierbij dat Orlando en Katy elkaar momenteel respectvol en met liefde ruimte geven', luidt het statement van hun woordvoerders. Met andere woorden: het it-koppel last een relatiepauze in. Maar is dat vaak niet uitstel van executie? 

Afgelopen zondag werden de twee nog samen gespot op een feestje van het magazine Vanity Fair na afloop van de Oscarceremonie, nadat ze wekenlang afzonderlijk van elkaar hadden rondgereisd voor hun werk. Bronnen beweren echter dat de twee amper in elkaars buurt kwamen en alleen samen kwamen om te poseren voor een foto. 
 

Komt het door hun drukke agenda's?

Zouden hun werkschema's er voor iets tussen zitten? Beide sterren hebben het namelijk razenddruk. Hij met zijn ambassadeurschap voor UNICEF, waarvoor hij onlangs naar Diffa in het Afrikaanse Niger afreisde. Zij is volop bezig met het promoten van haar nieuwe single 'Chained To The Rhythm', bracht net een schoenenlijn uit én zou dit najaar eindelijk haar vijfde album lanceren.
 

 

Een bericht gedeeld door KATY PERRY (@katyperry) op


'Hij heeft het niet meer zo met iemand gemeend sinds Miranda'

Perry (32) en Bloom (40) kenden elkaar al jaren voordat ze in januari 2016 een relatie begonnen, en het zat duidelijk meteen goed. 'Orlando zou zich graag settelen met Katy en meer kinderen met haar krijgen', zei een bron nog in augustus vorig jaar. 'Hij heeft het niet meer zo gemeend met iemand sinds Miranda (Kerr, het Australische topmodel en de moeder van zijn 6-jarige zoontje Flynn).' 
 

Miranda Kerr

Kerr en Bloom gingen in 2013 uit elkaar na een huwelijk van drie jaar. Perry trouwde in 2010 met de Britse komiek en acteur Russell Brand, maar na amper 14 maanden werd de scheiding al aangevraagd. Vervolgens had de zangeres vanaf 2012 een knipperlichtrelatie met de Amerikaanse singer-songwriter John Mayer, tot ze iets begon met Bloom.
 

Lees ook: