Home FASHION & BEAUTY Beauty AHA: zó blijft topmodel Miranda Kerr fit en gezond tijdens haar tweede...

AHA: zó blijft topmodel Miranda Kerr fit en gezond tijdens haar tweede zwangerschap

De Australische schone deelt haar beste work-out- én beautygeheimen.

PHOTO NEWS

Met haar killerbody en flawless huid is Miranda Kerr (34) een wandelend reclamebord voor de gezonde levensstijl die ze predikt. Dus toen de mama in spe haar work-out- en beautygeheimen verklapte aan Glamour Magazine, noteerden wij naarstig.

Hot (and healthy) momma

De 34-jarige Kerr, bekend van campagnes voor onder meer Victoria’s Secret, Clinique, Givenchy, Swarovski en H&M en menig magazinecover, staat bekend om haar uiterst gezonde levensstijl.

Kerr volgt niet alleen een strikt dieet en doet veel aan sport, maar lanceerde in 2009 ook haar eigen 100% natuurlijke beautylabel Kora Organics.

Ze volgt niet alleen een strikt dieet (lees: veel verse sapjes en geen koolhydraten) en sport veel, maar startte in 2009 ook haar eigen beautylabel Kora Organics.

Het aanbod van Kora bestaat uit uitsluitend 100% natuurlijke en biologische skincareproducten en is te koop via Net à Porter. Dat het Australische topmodel een gezonde en vooral natuurlijke levensstijl hoog in het vaandel draagt, mag dus duidelijk zijn.

In november vorig jaar kondigde Miranda aan zwanger te zijn van haar eerste kindje met Evan Spiegel (27), de oprichter van Snapchat, met wie ze in mei in het huwelijksbootje stapte. Het Victoria’s Secret-model is al mama van de 7-jarige Flynn, haar zoon met ‘Lord of the Rings’-acteur Orlando Bloom (41).

Ook tijdens haar zwangerschap doet Kerr er alles aan om zo gezond mogelijk te leven, beginnende met haar beauty- en sportroutine. Het Amerikaanse magazine Glamour vroeg haar naar geheimen en wij noteerden naarstig:

1 / 4
Miranda’s tip om striemen tegen te gaan
Miranda’s tip om je huid soepel te houden tijdens de zwangerschap
Miranda’s work-out tijdens haar zwangerschap
Miranda’s favoriete budgetproof beautyhack
Miranda’s tip om striemen tegen te gaan
Miranda’s tip om striemen tegen te gaan

‘Elke ochtend borstel ik m’n huid, droog, dus niet onder de douche of met een scrub. Ik vind het de beste manier om de bloedcirculatie te boosten en alle dode huidcellen te verwijderen. Ik begin bij mijn voeten en ga via mijn benen naar m’n armen. Daarna neem ik een douche en breng ik een mix van de Noni Glow lichaamsolie en body balm aan van mijn eigen label Kora. Ik focus me vooral op mijn buik en billen, aangezien ik al vrij ver in m’n zwangerschap zit.’

Miranda’s tip om je huid soepel te houden tijdens de zwangerschap
Miranda’s tip om je huid soepel te houden tijdens de zwangerschap

‘Mijn geheim voor een soepele huid tijdens de zwangerschap is smeren, smeren, smeren. De lichaamsolie en body balm uit de Noni Glow-lijn van mijn label Kora zijn mijn lifesavers. Ook spuit ik elke avond wat lavendelspray op m’n kussen om me beter te helpen slapen. Verder gebruik ik driemaal per week een gezichtsmasker. Momenteel test ik enkele nieuwe producten uit voor ze op de markt zullen worden gebracht en ik sta echt versteld van het resultaat. Ik kan niet wachten om ze binnen enkele maanden te lanceren!’

Miranda’s work-out tijdens haar zwangerschap
Miranda’s work-out tijdens haar zwangerschap

‘Momenteel hou ik het bij ‘rustige’ sporten zoals wandelen, yoga en pilates. Ik probeer zo actief mogelijk te blijven, maar het gebeurt weleens dat ik plots erg moe ben en dan rust ik ook gewoon.’

Miranda’s favoriete budgetproof beautyhack
Miranda’s favoriete budgetproof beautyhack

‘Ik zweer bij magnesium en epsomzout. Ik strooi er wat van in mijn bad voor een ontspannend en zuiverend effect. En biologische kokosolie natuurlijk, dat gebruik ik voor zowat alles!.’

Foto’s via @mirandakerr

Nog meer leesvoer voor aanstaande mama’s: 

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.