Home celebs Na het fiasco van vorig jaar zal Mariah Carey opnieuw live optreden...

Na het fiasco van vorig jaar zal Mariah Carey opnieuw live optreden op oudejaarsavond

Een jaar na de feiten keert de zangeres terug naar de plaats delict.

Mariah Carey
YouTube: ABC News

We herinneren ons allemaal nog het lichtjes gênante (een understatement, we know) optreden dat Mariah Carey vorig jaar gaf op oudejaarsavond. Tijdens ‘Auld Lang Syne’ was de popdiva duidelijk aan het playbacken en bij haar hit ‘Emotions’ ging het al snel van kwaad naar erger. Nu wil de zangeres graag een herkansing, want Mariah zal dit jaar opnieuw ‘live’ optreden tijdens Dick Clark’s Rockin’ New Year’s Eve.

Mariah Carey is de koningin van de feestdagen en haar nummer  ‘All I Want for Christmas Is You’ staat bij ons al een tijdje on repeat. Je zou dus denken dat de zangeres alles uit de kast zou halen voor haar oudejaarsoptreden, maar dat was vorig jaar allesbehalve het geval.

Tijdens het eerste nummer ‘Auld Lang Syne‘ deed de popdiva niet de moeite om mee te zingen en haar tweede song ‘Emotions’ was al helemaal een ramp. ‘We hebben geen soundcheck gedaan voor dit nummer’, klonk het toen door de microfoon. Dus besloot Mariah Carey om een beetje voor zich uit te staren en af en toe iets te mompelen à la ‘Ik wil ook eens vakantie’.

‘New Year, New You’

Nu lijkt het erop dat de zangeres toe is aan een herkansing, want ze keert dit jaar terug naar de plaats delict. In een gezamenlijk statement hebben zowel de zangeres als het productiehuis bekendgemaakt dat Mariah dit jaar opnieuw op de planken zal staan op 31 december.

We zijn het er allemaal over eens dat het vorig jaar niet helemaal verliep zoals gepland, maar we zijn dolblij dat we verder kunnen gaan en dat we Amerika een fantastische avond vol muziek kunnen bieden.

Ook dit jaar zou Mariah een paar van haar grootste hits brengen, en daarnaast krijgt ze ook gezelschap van een aantal anders artiesten zoals Camila Cabello, Nick Jonas en Sugarland. Eentje om niet te missen!

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.