Home celebs Margot Robbie is compleet onherkenbaar op de set van haar nieuwste film

Margot Robbie is compleet onherkenbaar op de set van haar nieuwste film

Margot Robbie, ben jij dat?!

Margot Robbie
Photonews

Margot Robbie is momenteel druk bezig met de opnames van haar nieuwste film ‘Mary Queen of Scots’. Mocht je haar tegenkomen op de set in Londen, zal je toch twee keer moeten kijken, want de actrice is echt onherkenbaar. Van een extreme make-over gesproken!

Fans van de actrice kunnen er maar even hun bril bijhalen, want Margot Robbie ziet er tegenwoordig compleet anders uit. De blondine is momenteel bezig met de opnames voor haar film ‘Mary Queen of Scots’ en kruipt daarvoor in de rol van koningin Elizabeth. De transformatie is redelijk drastisch, dus wij hadden haar bijna niet herkend.

Margot Robbie

Ze werd gespot in een redelijk traditionele jurk, maar het was vooral haar kapsel dat onze wenkbrauwen deed fronsen. Haar glanzende blonde lokken heeft ze voor de gelegenheid ingeruild voor kroezelige krullen en een afwijkende haarlijn. Ook haar huid ziet er lang niet zo glowy uit als normaal. Komt nog bij dat ze voor haar rol een prothetische neus draagt.

De film volgt het leven van Mary Stuart (Saoirse Ronan), de voormalige koningin van Frankrijk, die na de dood van haar man terugkeert naar Schotland om haar troon weer op te eisen.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.