Home celebs Lola wint ‘The Voice’ dankzij haar stinksokken

Lola wint ‘The Voice’ dankzij haar stinksokken

VTM
Lola is de grote winnaar van ‘The Voice van Vlaanderen'. Ze versloeg in de finale battle underdog Jan, nadat eerder in de finale Gilles en Jimmy al werden weggestemd door de kijkers. De 19-jarige Lola Obasuyi uit Oostende is de eerste kandidaat uit Team Koen die wint. Lola zegt haar overwinning te danken aan wel heel aparte geluksbrengers…

De nieuwe Voice dankt naar eigen zeggen haar overwinning aan een niet zo fris voorwerp ."Mijn ouders brachten elke week mijn vuile sokken van de eerste liveshow mee als geluksbrenger. Blijkbaar hebben ze geholpen”; aldus de kersverse Voice. Week na week ging de jonge Oostendse door naar de volgende ronde. In de halve finale versloeg ze topfavoriete Leen en in de finale waren concurrenten Gilles, Jimmy en Jan aan de beurt.

Lola Obasuyi won 25.000 euro en bezorgde 'Team Koen' de eerste overwinning uit de geschiedenis van het programma. "Ik kan het zelf nog niet helemaal geloven", was de eerste reactie van de half Nigeriaanse Lola. "Eerst nam ik ook niet deel om te winnen. Ik ben zonder de minste ambitie begonnen. Na de battle kwam de klik. Toen wilde ik écht niet meer naar huis." Lola mag zich de opvolgster noemen van Glenn, Paulien en Tom. Proficiat Lola!

Bekijk hier de 'Crazy in love'-versie van Koen en Lola :

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.