Home celebs LIEF: Joy Anna schrijft een emotionele ode aan haar beste vriendin Moora...

LIEF: Joy Anna schrijft een emotionele ode aan haar beste vriendin Moora op Instagram

#friendshipgoals

Belga Image
Er is een tijd van komen en helaas ook van gaan. Ook voor 'Thuis'-actrice Joy Anna Thielemans. Vanavond wordt de allerlaatste 'Thuis'-scène tussen beste vriendinnen Jana en Olivia uitgezonden, en dat wil Joy niet zomaar voorbij laten gaan…

Joy Anna Thielemans aka Jana en Moora Vander Veken aka Olivia zijn niet alleen in 'Thuis' hartsvriendinnen, ook in het echte leven zijn ze twee handen op één buik. Liefste 'Thuis'-fans, haal die tissues maar boven, want vanavond zullen de twee actrices voor de laatste keer samen te zien zijn. Snif! 

Daarom postte Joy een emotionele ode aan Moora op Instagram. 'Vander Veken, liefste Vander Veken. Gij zijt de vrouw die mij de laatste jaren heeft doen lachen als het niet meer ging. De vrouw die mijn voetjes op de grond hield. Die mij deed verbazen van haar kracht en durf.'

Hoe mooi! De vriendschap tussen Joy en Moora is echt uniek, ze steunen elkaar al jarenlang door dik en dun. 

Zonder u, had het niet hetzelfde geweest. Zonder u, had ik het niet gekund. En zonder u, werd ik wanneer het even minder was, terug verliefd en dankbaar voor de schoonste job die we ooit deelden. 

Joy sluit haar prachtige boodschap af met een echte liefdesverklaring: 'Ik zie u graag. En als uw kinderen dit ooit zien: uw moeder is de graafste vrouw die ik ken.' Yep een dikke #friendshipgoals is hier zeker op zijn plaats! 

 

VLOG 7 is online. thuisopéén #linkinbio en dan ook nog dit: Ode aan Moora. Omdat het kan. En ik dat kind doodgraag zie. Vander Veken, liefste Vander Veken. Gij zijt de vrouw, die mij de laatste jaren heeft doen lachen als het niet meer ging. De vrouw die mijn voetjes op de grond hield. Die mij deed verbazen van haar kracht en durf. Manneke, hoe gij een podium pakt. Hoe gij uzelf durft zijn en anderen inspireert om dat ook te doen. Hoe gij met grote ogen naar alles in de wereld kunt kijken. Gij, Vander Veken, staat op 1 in mijn lijstje van dingen die ik te danken heb aan de media rollercoaster die de laatste vijf jaar waren. Zonder u, had het niet hetzelfde geweest. Zonder u, had ik het niet gekund. En zonder u, werd ik wanneer het even minder was, terug verliefd en dankbaar voor de schoonste job die we ooit deelden. En geloof mij, in 't echt zou ik uw veiligheid ook belangrijker vinden dan mijn eigen carrière. Mijn eigen leven zelfs. Ik zie u graag. En als uw kinderen dit ooit zien: uw moeder is de graafste vrouw die ik ken.

Een foto die is geplaatst door Joy Anna Thielemans (@joythielemans) op

In de post heeft de actrice het ook over haar vlog. Daarin kunnen we haar laatste dagen op de set van 'Thuis' volgen. Oh Joy/Jana, we gaan je missen! 

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.