Home celebs Koen Wauters en Valerie De Booser zijn na een relatie van 17...

Koen Wauters en Valerie De Booser zijn na een relatie van 17 jaar uit elkaar

'We hebben tot het einde voor elkaar gevochten.'

koen wauters
© Photo News

‘Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen’, zo klinkt het onder de laatste Instagrampost van Koen Wauters (52). De Clouseau-zanger maakte zonet op sociale media bekend dat hij niet langer een koppel vormt met zijn partner Valerie De Booser (40). Nieuws dat voor veel van zijn volgers als een complete verrassing komt.

Koen Wauters en Valerie De Booser vormen al zeventien jaar lang een koppel, maar nu hebben de twee besloten om toch een punt te zetten achter hun relatie. Zowel Koen als Valerie maakten het nieuws bekend via hun sociale media. Op hun Instagramaccount kunnen we een foto zien waar de handen van Koen en Valerie in elkaar verstrengeld zijn. Onder de post deelde Koen het volgende bericht: ‘Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen.’

View this post on Instagram

Na 17 jaar lief en leed met elkaar te hebben gedeeld, hebben Valerie en ik besloten onze relatie te beëindigen. Ook al wilden we niks liever dan eeuwig bij elkaar blijven en ook al hebben we voor elkaar gevochten tot het einde, toch nemen we samen deze aartsmoeilijke beslissing. We moeten eerlijk zijn met onszelf : door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid. Het is emotioneel erg zwaar. We hebben immers vele mooie jaren gehad en hebben samen fantastische kinderen. En daar ligt nu voor ons allebei de focus : de zorg voor en het welzijn van onze kinderen primeert. Door hen zullen we altijd verbonden blijven. Er is, voor alle duidelijkheid, geen derde partij in het spel en we gaan in goede verstandhouding uit elkaar. Nu willen we rust vinden en stabiliteit bieden aan de kinderen. Dat houdt in dat we geen commentaar zullen geven op onze breuk, ook voor interviews zijn we niet beschikbaar. We hopen dat iedereen dat zal respecteren. Dank daarvoor

A post shared by wauters koen (@wauters_koen) on

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Verder vertellen Koen en Valerie dat ze nog voor elkaar gevochten hebben tot het einde en dat de beslissing aartsmoeilijk was. ‘We moeten eerlijk zijn met onszelf: door de jaren heen zijn we uit elkaar gegroeid’, gaat het verder onder de foto. Hun focus ligt nu op hun twee kinderen Zita (15) en Nono (13). Ze willen stabiliteit bieden aan hun kroost en vooral ook zelf rust vinden. Daarom zullen ze verder geen commentaar geven op het nieuws van hun breuk en zijn ze ook niet beschikbaar voor verdere interviews.

Geen derde partij

Als laatste geven ze ook nog mee dat ze in goede verstandhouding uit elkaar gaan en dat er geen derde partij in het spel is. Het nieuws van hun relatiebreuk komt voor veel mensen als een verrassing en beide partijen kunnen alvast op erg veel begrip rekenen op sociale media. Zo reageerde Sieg De Doncker met ‘Sterkte man! Enkel goeie woorden over jullie beiden!’. En ook de rest van (bekend) Vlaanderen wil Koen Wauters en Valerie De Booser vooral veel steun toewensen in deze moeilijke periode.

Lees ook: