Home Lifestyle Body WOW: Klaasje van K3 heeft een indrukwekkend sixpack

WOW: Klaasje van K3 heeft een indrukwekkend sixpack

De blondine deelde een jaloersmakende bikinifoto.

Photo News

Klaasje postte gisteren een throwbackfoto op Instagram. Daarop zien we dat het K3’tje staalharde buikspieren heeft. Volgens sommigen #bodygoals, terwijl anderen de blondine dan weer verdenken van fotoshoppen.

Donderdag staat op sociale media bekend als Throwback Thursday of #tbt, het moment waarop je nog eens een oude foto uit de doos haalt en online zwiert. Ook Klaasje van K3 was in een nostalgische bui en deelde een bikinifoto van zichzelf van afgelopen zomer.

Op de foto is meer dan ooit te zien dat een K3’tje zijn hard werken is, want Klaasje is in topvorm. Ze heeft een strak sixpack waar menig vrouw én man jaloers op is!

View this post on Instagram

❄️?<- ->?? #tbt

A post shared by Klaasje (@klaasje_meijer) on

Klaasje is sowieso al een knappe madam, maar haar volgers waren toch erg onder de indruk van haar gespierde lichaam. ‘Wauw’, ‘Killer body’, ‘Amai, daar kan je een serieus blok kaas op raspen’, ‘Goed afgetraind’ en ‘Spierbundel’ waren maar enkele van de honderden positieve reacties.

Gefotoshopt?

Helaas waren er ook mensen – de beruchte internettrollen –  die Klaasje verweten dat de foto niet helemaal echt is. Volgens hen heeft ze haar blokjes niet te danken aan haar intense sportschema, maar aan Photoshop. ‘Het is nep’, ‘Dikke fotoshop”, ‘Mooi bewerkt’ en ‘Dat is zoooo fake’, klonk het als commentaar.

Klaasje was vroeger trouwens een échte fitnessfreak, en ze probeert sinds afgelopen zomer haar spierbundels van drie jaar geleden terug te krijgen. Als je het ons vraagt, is ze goed op weg als je bovenstaande foto bekijkt.

Lees ook:

Jobs

Nog 1 stap voor je onze desktop-meldingen kan ontvangen!

Geef je browser toestemming om je desktop-meldingen van Flair te sturen.